“Zvicra” e Pakistanit

Një qendër skijimi në Pakistan që dikur ishte nën kontrollin e talebanëve, sot është në gjendje shumë të mirë të sigurisë dhe me kushte të reja. https://flashvideo.rferl.org/Videoroot/Pangeavideo/2017/02/1/1f/1f6de23a-6e15-466b-9a40-7c928a8082e9_mobile.mp4...

Një qendër skijimi në Pakistan që dikur ishte nën kontrollin e talebanëve, sot është në gjendje shumë të mirë të sigurisë dhe me kushte të reja.

Kategoritë
Video
S'ka komente

Komentoni

*

*

Lajme të tjera