Kosova

Zhduket një femër në Prizren

Një person ka raportuar në policinë e Prizrenit se motra e tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. 

Policia ka thënë se femra e zhdukur është nga fshati Lubizhdë e Prizrenit ndërsa po punohet në gjetjen e saj.

Komentoni