Sport

Zeneli zgjodhi me zemër

Arbër Zeneli kishte tri mundësi para vetes. Të vazhdonte të luante me Suedinë, me të cilën edhe u bë kampion i Evropës me ekipin Shpresa (U21), të pranojë ofertën e Shqipërisë apo të luajë për Kosovën, aty ku i ka rrënjët. Dhe, zgjidhja u bë më zemër.

Zgjodhi Kosovën, shkruan sot “Koha Ditore”.

“I besova zemrës sime. Zemra më tha që ta pranoja Kosovën para mundësive të tjera. Ka pasur interesim edhe nga Suedia. Kam lexuar edhe për interesimin e Shqipërisë”, ka thënë Zeneli për gazetën.

21-vjeçar, nuk është pishman që zgjodhi të luajë për Kosovën, meqë thotë se ka bërë zgjedhjen e duhur dhe se me Kosovën synon të bëjë gjëra të mëdha. Ai tashmë ka ndier atmosferën nga afër të Përfaqësueses.

Komentoni