Kosova

Zeka kërkon të bëhen publike shpenzimet për festimin e pavarësisë

Deputeti i Nismës Socialdemokrate Milaim Zeka, ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës, që të bëhen publike të gjitha shpenzimet që janë bërë për festimin e 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, dhe për Epopenë e UÇK-së, duke thënë se në këto raste më së shumti vidhet, përderisa ka kritikuar mbajtjen e dy posteve nga zëvendëskryeministrat e Qeverisë.

Ai Ka thënë se po t’i mbante dy poste kryetari i tij, Fatmir Limaj, pa hezitim se do t’i kishte thënë “s’i nuk i vjen turp për këtë”.

Po ashtu në fjalimin e tij në seancën e Kuvendit, ai ka kritikuar edhe udhëtimet e zëvendësministrave nëpër shtetet e Evropës, me paratë e taksapaguesve.

Ai po ashtu, ka thënë se Lista Serbe janë armiqtë më të mëdhenj të komunitetit serb në Kosovë.

Ndërkohë ai ka kritikuar edhe vazhdimin e mandatit të kryeshefit të Telekomit të Kosovës Agron Mustafa, pasi që sipas tij, Mustafa ka dhënë miliona euro për portale dhe media të cilat “shajnë tërë ditën’. /Kosova.info/

Komentoni