LifeStyle

Zbuloni tre arsye për të qenë të paharrueshëm që në takimin e parë

Thonë se përshtypja e parë që lëmë te një person është e duhura, prandaj ekzistojnë disa mënyra që ta bëni takimin tuaj të paharrueshëm.

Shkencëtarja Carmen Simon, nëpërmjet një studimi ka treguar disa mënyra të thjeshta për të marrë vëmendjen e personave që takoni, duke bërë që ata t’ju kujtojnë gjithmonë.

1- Mendimet tuaja duhet t’i mbështesni me fakte dhe t’i përsërisni tre herë sepse është e domosdoshme për ta bërë bisedën më të besueshme.

2- Befasojini duke i bërë pyetje pasi do t’i mbajë të lidhur dhe do t’i ndihmojë të kujtojnë për gjitha gjërat që keni biseduar.

3- Motivojini: Sipas shkencës, sa më shumë i motivoni dhe i emociononi personat me të cilët flisni, aq më shumë do ju kujtojnë.

Komentoni