Kulturë

Zana Çela dhe Josif Gjipali mbesin në garë për drejtor të TKOB

Gara për kreun e Teatrit Kombëtar i Operas dhe Baletit do të zhvillohet mes Zana Celës dhe Josif Gjipalit.

Ministrja e Kulturës njoftoi sot përzgjedhjen e dy finalistëve. Dy emrat do i përcillen kryeministrit i cili më pas do të emërojë njërin prej tyre në këtë post.

Zana Çela njihet si producente me eksperiencë shumë vjeçare ndërsa tenori Josif Gjipali ka një karrierë të gjatë operistike. 

Komentoni