Kosova

VV: Rikallo të mos ushtrojë postin qeveritar deri të sqarohen akuzat ndaj tij

Lëvizja Vetëvendosje ka reaguar ndaj akuzave karshi ministrit të ri të Bujqësisë Nenad Rikallo.

“Para disa ditësh disa qytetarë të Kosovës, të tronditur nga emërimi në postin e Ministrit të Nenad Rikallos, publikuan dëshmitë e tyre për dhunën dhe torturat që sipas tyre ai i ka bërë gjatë luftës, në shërbim të spastrimit etnik dhe represionit të organizuar nga Serbia në Kosovë”, thuhet në postimin e VV-së në Facebook.

Komentoni