Kulturë

Vuthaj dhe Junik: Përfunduan Muzat e Alpeve 2016

Në Vuthaj dhe në Junik u mbajt manifestimi letrar ndërkufitar “Muzat e Alpeve 2016”. Çmimin Teuta të këtij manifestimi juria ia ndau Mirash Martinoviqit.

Manifestimin e katërt letrar ndërkufitar “Muzat e Alpeve 2016” e organizuan shoqatat rajonale të shkrimtareve “Teuta”.

Fillimi i tij u bë në fshatin Vuthaj të Plavë-Gucisë, kurse u përmbyll në Junik.

Laureat paraprak të këtij çmimi kanë qenë Jevrem Berkovic, Dritëro Agolli dhe Ramiz Kelmendi. /KI/

Komentoni