Kosova

Votojnë kandidatët për kryetar të Vushtrrisë

Ferit Idrizi dhe Xhafer Tahiri, kandidatët e balotazhit për Vushtrrinë, tashmë kanë hedhur votën e tyre në kuti.

Të dy kërkuan që qytetarët të dalin në numër sa më të madh në votime, për ta ushtruar të drejtën dhe obligimin e tyre qytetar.

Në Vushtrri të drejtë vote kanë 71,978, ndërsa në raundin e parë të datës 22 tetor votën e tyre e patën hedhur  31,288 qytetarë, apo  44,39 për qind.

Komentoni