Ekonomi

Votohet marrëveshja ndërkombëtare për financimin e bujqësisë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për financim shtesë për Projektin për bujqësi dhe zhvillim rural ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Asociacionit Ndërkombëtar për Zhvillim.

Për këtë projektligj kanë votuar 84 deputetë, ndërsa kundër nuk ishte asnjë dhe nuk kishte asnjë abstenim.

Komentoni