Sport

Vokrri me një lajm të madh para ndeshjes

Federata e Futbollit të Kosovës ka nënshkruar edhe zyrtarisht me markën sportive, Kelme.

Fadil Vokrri u shpreh i lumtur me këtë marrëveshje, derisa theksoi se çështjet politike nuk luajnë rol, pasi dihet se Kelme vjen nga Spanja shkruan Zëri.

“Kontrata është shumë e rëndësishme. Marrëveshja e nënshkruar është për dy cikle të Kampionatit Botëror dhe atij Evropian. Kelme është sponsor i Realit dhe jemi te kënaqur me kushtet e ofruara” u shpreh kryetari i FFK-së. 

Komentoni