Kosova

Vjosa Osmani merr ftesë nga Senati Amerikan

Deputetja nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Vjosa Osmani, po merr pjesë në Forumin Parlamentar me ftesën e kongresit amerikan.

Ajo atje do të diskutoj për çështje të sigurisë ndërkombëtare dhe rolin e parlamenteve në këtë fushë.

Ky është postimi i saj në Facebook:

”E ftuar nga Kongresi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, sot do të përfaqësoj Republikën e Kosovës në Forumin Parlamentar ku do të diskutohen çështje të rëndësishme të sigurisë ndërkombëtare si dhe roli i parlamenteve për të ngritur bashkëpunimin në këtë fushë. Kosova është ftuar për herë të parë në këtë forum që mbahet në Washington”.

Komentoni