Kosova

Vetëtima godet veturën në Prishtinë, i hapet ‘airbagu’

Një veturë në rrugën “Lidhja e Prizrenit” – te ‘Qafa’, në Prishtinë, është goditur nga vetëtima.

Si pasojë, veturës i janë hapur jastëkët e sigurisë (airbag), dhe i është ndezur edhe alarmi.

Komentoni