Kosova

Veseli: Banorët e Krushës së Madhe janë shembull i punës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, njëherësh kryetar i PDK-së ka qëndruar të shtunën në Krushë të Madhe ku mori pjesë në festën tradicionale të vjeljes së perimeve “Agrofesta”.

I shoqëruar nga kryetari i Rahovecit, Idriz Vehapi, kreu i PDK-së ka takuar qindra banorë të Krushës me të cilët ka diskutuar për rendimentet bujqësore dhe nevojën për rritjen e subvencioneve për fermerët.

Postimi i tij:

Komentoni