Kosova

Vatikani “njeh” Republikën e Kosovës

Në një letërkëmbim mes Vatikanit dhe Ministrisë së Kulturës, shihet shteti ku është vendosur selia e shenjtë e njeh Kosovën si Republikë.

Këtë që ka bërë Vatikani, për ministrin e Kulturës Kujtim Shala është shumë i rëndësishëm, raporton RTK.

Para disa ditësh në Vatikan është shenjtëruar humanistja shqiptare Nëna Terezë.

Komentoni