Bota

Vaclav Havel: Jeta dhe trashëgimia

Presidenti dhe disidenti i ndjerë çek, Vaclav Havel, do t’i mbushte 80 vjet më 5 tetor – ai ndërroi jetë para pesë vitesh, por trashëgimia e tij ndoshta është më e rëndësishme se kurrë më parë.

Komentoni