Video

Turistit i thyhet ura prej xhami nën këmbë, por a është gjithçka siç duket (Video)

Një turist filloi të bërtiste kur ura prej xhami iu kris nën këmbët e tij, por nuk është gjithçka ashtu siç duket. Në fakt kjo është një shaka e pakëndshme dhe e padëmshme.

Një urë prej xhami në majën në Kinë është një nga destinacionet më të preferuara nga turistët pasi krijon iluzionin optik sikur po ecën në ajër si edhe krijon efekte. Sapo nis të ecësh krijohet iluzioni sikur xhami thyhet dhe jep tingullin e plasaritjes gjë që ka shkaktuar panik tek turistët.

Ndërsa shumë vizitorë në shëtitoren e xhamit në Malin Yuntai e dinë për grackën, të tjerët tremben për vdekje truku teknologjik.

Komentoni