Kosova

Trysnia ndaj Gylenit edhe në Kosovë

Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ka ashpërsuar “luftën” kundër klerikut fetar, Fethullah Gylen, dhe lëvizjes së tij Hyzmet.

Kjo lëvizje udhëheq disa shkolla edhe në Kosovë.

Zyrtarët në Prishtinë thonë se, deri më tash, nuk kanë pasur presion zyrtar, por nga prindërit dhe mediat. /rel/

Komentoni