Lajme

Tre astronautë kthehen sot në Tokë pas 173 ditësh

epa05008322 A handout picture made available by NASA on 03 November 2015 shows a view of the International Space Station (ISS) in space, 02 November 2000. The orbiting laboratory ISS on 02 November 2015 marked its 15 years start of an uninterrupted human presence since 02 November 2000, with the arrival of Expedition 1 crew - Commander William M. (Bill) Shepherd of NASA and Flight Engineer Sergei Krikalev and Soyuz Commander Yuri Gidzenko of Roscosmos. Fifteen years later, 45 crewed expeditions, more than 220 people from 17 countries, have visited the station. EPA/NASA HANDOUT EDITORIAL USE ONLY

Një astronaut amerikan dhe dy kozmonautë rusë, pritet që sot të kthehen në Tokë, pas 173 ditësh të kaluara në Stacionin Ndërkombëtar të Gjithësisë.

Komandanti i ShBA-së, Shane Kimbrough, rusët Andrei Borisenko dhe Sergei Ryzhikov, janë duke u përgatitur të ulen sot në Kazakistan.

Astronautja Peggy Whitson sot ka marrë komandën nga Kimbrough të Stacionit Ndërkombëtar të Gjithësisë.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*