Sport

Trajneri i Kroacisë: “Shqipëria, tokë e njejtë si Kosova”

Trajneri i Kroacisë, Ante Çaçiç, ka folur për stadiumin ku do zhvillohet ndeshja mes Kosovës dhe Kroacisë.

Në një intervistë për Zërin ai ka theksuar se Shqipëria është tokë e njëjtë si Kosova.

“Ndeshja do të zhvillohet në Shqipëri, por ajo është tokë e njëjtë, janë njerëzit tuaj dhe jam i sigurt se atmosfera do të jetë e zjarrtë”, theksoi ai.

“Pres një atmosferë të mirë në tribuna nga tifozët e të dyja skuadrave”, u shpreh Çaçiç. 

Komentoni