Kosova

Thaçi për rastin Rikalo: Janë organet për rastet e dyshimeve

Presidenti Hashim Thaçi, në një intervistë me Ridvan Berishën, në emisionin politik Debat në RTK, deklaroi se për të gjitha dyshimet për krime duhet të merren organet përgjegjëse, derisa shtoi se deri në ditën e konsolidimit të qeverisë të gjitha partitë kanë vrapuar dhe kanë kërkuar nga Lista Serbe që të jetë pjesë e tyre.

Deklarata:

Komentoni