Kosova

Thaçi dekoron Metën me “Urdhrin e Pavarësisë”

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka nderuar presidentin shqiptar, Ilir Meta me dekoratën “Urdhër i Pavarësisë”.

“Është nder dhe kënaqësi që sot t`iu pres në Kosovë për të diskutuar për shumë gjëra. Më lejo që duke respektuar Kushtetutën e Kosovës, duke vlerësuar kontributin tuaj personal të angazhimit rreth 3 dekada për Kosovën, në mbështetje për realizimin e aspiratës së qytetarëve të Kosovës për pavarësi, mbështetjen për Ushtri”, ka thënë ai ndër të tjera.

Komentoni