Bota

Tërë Evropa në alarm, vidhet kamioni plot eksploziv

Një kamion me rimorkio dhe me më shumë se 34.000 litra eksploziv është vjedhur nëv Belgjik, që ka shkaktuar alarm në Evropë. Interpoli ka lëshuar alarmin pasi është vjedhur materiali që shfrytëzohet pët bërjen e bombave. Alarmi u është dhënë të gjitha policive evropiane. Kamioni është vjedhur në qytetin Zedelgemu të shtunën, por nuk ka shumë informacione për rastin. /KI/

Komentoni