Kosova

Suspendohen tre zyrtarë të Shërbimit Korrektues

Ministria e Drejtësisë, përkatësisht Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton opinionin publik se pas pranimit të informatës mbi arratisjen e të paraburgosurit L. B. nga Qendra e paraburgimit në Lipjan ka dal në vendin e ngjarjes për të inspektuar rrethanat e arratisjes.

Pas kryerjes se inspektimeve preliminare, SHKK ka ndërmarr hapa urgjent duke suspenduar nga puna një mbikëqyrës të lart, një mbikëqyrës dhe dy oficer. Këto janë masat e marra deri në përfundim të hetimeve përfundimtare. /KI/

Komentoni