Kosova

Surroi: Kosovën e presin vite të vështira

Publicisti Veton Surroi ka thënë se me përpjekjen e për shfuqizimin e Gjykatës Speciale, Kosovës i është bërë një dëm i madh.

Surroi, në emisionin “Debat D” në RTV Dukagjini, ka thënë se vitet që na presin nuk janë të lehta dhe Kosovës i nevojitet një përkrahje kritike ndërkombëtare.

“Nëse ne nuk kemi përkrahje nga ndërkombëtare, ballafaqohemi me sfida shumë të mëdha dhe atëherë gjendja jonë do të jetë edhe më e pafuqishme se që kemi sot”, ka thënë Surroi.

Komentoni