Bota

Studentja vdes për një foto mbi shkëmb!

Një studente e huaj ra nga mbi 60 metra lartësi në një shkëmb, teksa u hodh në ajër për të bërë një fotografi.

Hyewon Kim, 23 vjeç, udhëtoi në shkëmbinjtë e Seven Sisters në East Sussex të Britanisë dhe i kërkoi një personi t’i bënte një foto.

Por ndërsa ajo kërceu në ajër për të shtënë ajo humbi këmbët e saj dhe ra në 60 metra duke gjetur vdekjen.

Studentja ishte nga Koreja e Jugut dhe ishte në Mbretërinë e Bashkuara për të studiuar anglisht.

Komentoni