KosovaToplajm

Sondazhi i ‘Ubo Consulting’: PDK e para, VV e dyta, LDK e treta

Nëse zgjedhjet do të mbaheshin të dielën e ardhshme, 48 % e qytetarëve të Kosovës do të votonin.

Në një sondazh të bërë këtë muaj, 24.1 % e qytetarëve kanë thënë se do të votojnë për Partinë Demokratike të Kosovës.

Siç raportojnë disa portale, sondazhi shpjegon se 23.3 % e tyre, kanë thënë se do të votojnë për Lëvizjen Vetëvendosje, kurse LDK ka dalë e treta me 19.7 %.

Papunësia, luftimi i korrupsionit dhe zhvillimi ekonomik, janë tri prioritetet kryesore.

Sipas qytetarëve, partitë politike duhet të fokusohen në këto pika, gjatë përpilimit të programeve zgjedhore për zgjedhjet e ardhshme.

Sondazhi është bërë nga kompania vendore ‘Ubo Consulting’.

Komentoni