GjeopolitikëToplajm

Skizofreni apo pjekuri politike?!

Donald Trump sërish u gjend në mesin e një stuhie lajmesh dhe argumentesh – këtë herë pas dyshimeve se ndau informacione të klasifikuara me zyrtarët rusë.

Veprimi u cilësua si “shqetësues, i rrezikshëm dhe i pamatur”. U ngrit edhe dyshimi nëse Trump ka bërë tradhti.

Por, vetë presidenti amerikan e mbrojti atë që tha.

Komentoni