LifeStyle

Si të silleni në takimin e parë

Më në fund do dalësh në takim me djalin që të ka marrë zemrën dhe tani ke frikë mos nuk je në lartësinë e duhur. Ja çfarë të bësh dhe sidomos, çfarë nuk duhet të bësh në takimin e parë.

Disa sjellje duhet t’i shmangësh patjetër nëse dëshiron të mos prishësh gjithçka edhe po të jetë e domosdoshme të shkelësh parimet e tua.

Ja për çfarë nuk duhet të flasësh në takimin e parë:

Mos fol kurrë për martesë

Mos fol për partnerët e mëparshëm.

Mos u vish shumë sexy.

Mos e lër të jetë dhe aq i qetë, mbaje pak mbi gjemba

Mos e lër të vijë në shtëpinë tënde në fund të takimit të parë dhe 
as ti mos i shko në shtëpi

Dhe pas atyre që nuk duhet të bësh, ja ato që duhet të bësh që takimi i parë të jetë një sukses.

Bëji ndonjë kompliment për pamjen, ose veshjen që ka zgjedhur për takimin

Propozo pa frikë një program për mbrëmjen

Bëj pak misteriozen

Shikoje në sy pa drojë

Kërko të kuptosh pse historitë e tij të mëparshme nuk kanë përfunduar mirë.

Komentoni