Video

Si në futboll kur starton ndeshja, shikoni si shkojnë pulat tek i zoti (Video)

Pamjet e publikuara në rrjetet sociale tregojnë mënyrën më të mirë që një fermer mbledh pulat e tij pa u lodhur fare. Ai jeton në mal dhe për të kjo është mënyra e duhur për të mbledhur pulat e tij.

Me t’i fryrë bilbilit pulat e shpërndara në një pjesë malore nisin fluturim sapo të dëgjojnë fërshëllimën që i njofton se është koha për të ngrënë.

Ato lëvizin me shpejtësi dhe shkojnë menjëherë aty ku i është hedhur gruri.

Komentoni