Video

Si mund t’i ketë ndodhur kjo këtij demi?! (Foto-Video)

Trendi më i ri i modës, një gomë makine , nuk është nisur nga askush tjetër përveçse një demi.

Një video e postuar në internet tregon një dem të madh i cili ka rreth stomakut një gomë makine.

“Veshje e re në Weeping Fox Ranch,”-thotë Kris Vogel, ndërsa po e filmonte. “Nuk e di se si e bëri këtë dhe se si do t’ia heqim.”

Në facebook fermerja shkruan se dy njerëz e lidhën demin dhe tërhoqën gomën nga prapa poshtë këmbëve dhe më në fund arritën që ta hiqnin.

“Demat mbeten dema dhe shpesh luajnë  me gjëra që nuk duhet.”

 

Komentoni