Kosova

Si duket, ra perdja: Flamur Shala kandidat i LDK-së për kryetar të Prishtinës në zgjedhjet e ardhshme?

Sipas disa burimeve brenda kampit të LDK-së, Flamur Shala, pritet të caktohet për kandidat të LDK-së për kryetar të Prishtinës, në zgjedhjet e ardhshme lokale të Kosovës.

Prof. Dr. Flamur Shala është i biri i atdhetarit dhe intelektualit Prof. Hazir Shala.

Shala shquhet si njëri nga opozitarët më të zëshëm në Kuvendin e Komunës së Prishtinës nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

Flamur Shala deri pak vite më parë ka qenë pjesë e Partisë Demokratike të Kosovës. /KI/

Komentoni