Kulturë

Shuhet nga jeta aktori i njohur shqiptar

Shuhet në moshën 80-vjeçare aktori i njohur i skenës dhe filmit Mërkur Bozgo.

Ai është i mirënjohur për rolet e tij në teatër dhe kinematografi.

Disa prej roleve të tij më të spikatura kanë qenë në veprat: ‘Emblema e dikurshme’, ‘Stolat në park’, ‘Tela për violinë’, ‘Bolero’ apo dhe ‘Në fillim të verës’.

Komentoni