Video

Shtrëngimi më i gjatë i duarve nga dy politikanë në histori?! (Video)

Presidenti i Amerikës Donal Trump dhe ai francez Emmanuel Macron mund të kenë marrë çmimin për shtrëngimin më të gjatë të duarve nga dy politikanë të ndodhur ndonjëherë në histori.

Vizita e Trump dhe bashkëshortes së tij Melania u mbyll me një shtrëngim të gjatë duarsh me Macron dhe zonjën e parë në Francë, Briggide.

Kjo është një gjë shumë e çuditshme dhe e pazakontë që është komentuar shumë në rrjetet sociale dhe mediat botërore.

Komentoni