Rajoni

Shpërthim zjarri në Shëngjin, ende nuk ka ndërhyrje nga zjarrfikësit

Në Shëngjin ka shpërthyer një zjarr i madh. Deri para pak çastesh nuk kanë ndërmarrë asgjë autoritetet kompetente për fikjen e zjarrit.

Zjarri ka filluar ta zgjeroj perimetrin dhe është afruar fare afër shtëpive.

Dëshmitarët okular tregojnë se Shëngjinit po i vjen era shkrumb e hi.

Banorët dhe pushuesit janë duke shikuar seri se çka po ndodhë. /KI/

Shpërthim zjarri në Shëngjin, ende nuk ka ndërhyrje nga zjarrfikësit

Shpërthim zjarri në Shëngjin, ende nuk ka ndërhyrje nga zjarrfikësit

image-0-02-01-ee87b2d3964ce318ca2617f93db4b234717a2e7fe1af60b2acac3939ee9ed5a8-V image-0-02-01-9e976fa584b6aa2600eb6d065f9848249074bcbbd5b2193180744f6cc985bc54-V image-0-02-01-33f338cd907ba60bb6aa129c4b8e3476dd1eaf394edb35abe1cd5c8e59a30330-V image-0-02-01-66ab502aea6ea1dff4f8005eb82257ecdd4c34c98c2543a43c9ce15e3ca5628e-V

 

 

Komentoni