Kosova

Shpërthim në RTK, policia rrethon objektin

Një shpërthim i fuqishëm ka ndodhur të hënën në mbrëmje në Radio-Televizionin e Kosovës, saktësisht te transmetuesi i valëve.

Policia ka rrethuar objektin e televizionit dhe, bazuar në raportet e njësisë së deminimit, sulmi është kryer me granatë dore, njofton RTK në ueb-faqen e tij.

Po ashtu bëhet e ditur se nuk ka viktima në mesin e njerëzve.

Sindikata e Punëtorëve e RTK-së e dënoi ashpër sulmin, duke e cilësuar si akt të shëmtuar të personave dashakeq.

Komentoni