Kosova

Shpend Grabovci: Si i punësoi pa konkurs 250 militantë në komunë, lexoni emrat e tyre dhe pagat

Gazeta infopres ka shkruar se, Shpend Ahmeti, kryetari i Komunës së Prishtinës, është më i zëshmi në Vetëvendosje-n, me reagime deklarata kundër Adem Grabovcit dhe personave të tjerë që flasin në përgjimet e publikuara, biseda që kryesisht kanë të bëjnë me punësime dhe emërime parregullta, pa konkurs dhe të militantëve të PDK.

Por, njëlloj ka vepruar edhe kryetari i Prishtinës, pasi nga fillimi i mandatit deri më tani ka punësuar me shumë se 250 persona, pa konkurs dhe kryesisht për mos të thënë të gjithë militantë të Vetëvendosjes. Ku është dallimi pra mes tij dhe Grabovcit apo PDK dhe Vetëvendosjes ?

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, vetëm me deklarata dhe statuse në facebook, shprehet kundër punësimeve dhe emërimeve të parregullta dhe pa konkurs, vende pune të cilat zihen normalisht nga militantët e partisë.

Ai shigjeton Adem Grabocin dhe të gjithë personat e tjerë, zërat e të cilëve dëgjohen në bisedat e publikuara nga skandali i përgjimeve, duke kërkuar që të gjithë ata që i dëgjohen, të japin dorëheqje dhe forca e ligjit të veprojë mbi ata.

Por, në institucionin që ai udhëheq prej më shumë se dy vitesh, komunën e Prishtinës apo kryeqytetin e Kosovës, punësimet kryhen njëlloj sikurse modeli që ofrohet nga telefonatat e përgjuara.

Nuk ka konkurs, nuk ka asnjë njoftim tjetër publik që të papunët dhe njerëzit tjerë të marrin vesh me vende të lira pune ndërsa të punësuarëve iu ofrohet një kontratë mbi vepër, në pritje që konkursi i rregullt të hapet më vonë dhe ata që janë më kontrata mbi vepër, të kalojnë në formë të rregullt të punësimit.

Gjithashtu, edhe të punësuarit, janë kryesisht militantët për mos të thënë 100 përqind, sepse këtë shifër e prish punësimi i disa serbëve, apo i 1 deri 2 qytetarë tjerë të huaj, të cilëve komuna iu ka ofruar një kontratë të tillë në këmbim të shërbimeve që ofrojnë për Komunën e Prishtinës.

Shumica e personave që kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka punësuar, vinë nga struktura të VV nga qendra, por edhe nga rrethet e tjera.

Ka gjithashtu figura të larta të Partisë si: Sali Zyba, Alban Krasniqi,- burri i deputetes Albulena Krasniqi etjetj, që para se të bëhen punëtorë të rregullt kanë marrë kontrata mbi vepër, familjarë të ndryshëm të figurave dhe aktivistëve partiakë etj etj.

Gazeta Infopress ka vendosur të publikojë këta qindra emra, që të gjithë, që kanë marrë prej dy vitesh paga në komunës e Prishtinës. Sipas dokumenti që gazeta ka siguruar në ministrinë e financave, listat janë hartuar dhe këtu gjenden emrat e personave që janë paguar në bazë të kontratës mbi vepër, varësisht nga pozicioni në komunë dhe kohëgjatësia e pagës. Pagat janë të përmuajshme dhe emrat e personave që kanë punuar gjatë gjithë vitit mund të shihen disa herë, pasi kanë marrë pagë cdo muaj.

Krahas listës, lexuesit tonë mund t’i shohin edhe disa nga reagimet e Kryetarit Shpend Ahmeti për mënyrat e punësimit nga ana e deputetit të PDK-së, Adem Grabovci. Duke qenë se Shpend Ahmeti ka punësuar qindra persona pa konkurs dhe kryesisht militant, gazeta ka vendosur që në mënyrë artistike ta përgëzojë më mbiemrin e Adem Grabovcit, personit më të përmendur dy javët e fundit për shkak të daljes në publik të përgjimeve. Pra Shpend Grabovci.

Reagimi i Shpend Ahmeti me datë 12 gusht:
Për vetëm disa ditë dhe me përgjime të vetëm një njeriu shihet kapja e shtetit në gjyqësi, arsim, polici e shërbim civil. Për kuvend po e dijmë. Çfarë ka mbet nga këto institucionet tona “demokratike”? Në cilën gjykatë me u anku qytetarët? Në atë kushtetuese? Sigurisht edhe për atë ka përgjime… Stop hajnisë dhe kapjes së shtetit!!!

Reagimi i Shpend Ahmeti me datë 10 gusht:
Po shoh shumë statuse me ironi e cinizëm disi duke i kthyer këto inçizime në humor e satirë në stilin “shihi këta si flasin”.

Por situata lejon shumë pak hapësirë për hajgare
1. Këta kanë vendos emra në polici duke përmend edhe krerët e këtij institucioni “të pavarur”
2. Këta kanë punësuar njerëz me amanete të bashkëshorteve
3. përveç dajës këta kanë punësu edhe djem të mixhave, e shumë anëtarë tjerë të familjes
4. bordet e PTK dhe KEK po dihet se si janë vendos me amanete

Ftoj ambasadorët, posaqërisht ambasadorët e kuintit të japin deklarata mbi institucionet e “pavarura”, ndarjen e pushteteve dhe rreziqet për shtetin tonë

Ragimi i Shpend Ahmeti me datë 4 gusht:

Ai që nuk e kupton se e ka shkel ligjin me këto vendosje të njerëzve në borde është deputet (që voton për ligje) dhe shef i grupit parlamentar të partisë më të madhe në qeveri. Është vetëm një hallkë e sistemit të gjërë ku ka edhe shumë të tjerë të papërgjuar. Këtë sistem duhet shturrur dhe hetuar.
Këto ditë plotë njerëz janë duke u menduar se a kanë folur me të në vitin 2011 dhe çka kanë thënë.
Dhe krejt në fund, EULEX i ka pas krejt këto dhe i kanë shpenzuar nga 1 milion euro në ditë pa asnjë aktakuzë në këtë rast. Ende të besojmë në këtë mision?

Ja kush hyri pa konkurs dhe kush janë militantët që punojnë në komunë

file:///C:/Users/Probook/Downloads/Punesimet%201.pdf

file:///C:/Users/Probook/Downloads/Punesimet%202.pdf

Lista:

25/1/2016 VALENTINA MUSTAFA 253.32
25/1/2016 VALENTINA MUSTAFA 253.32
25/1/2016 BLEART RAFUNA 253.32
25/1/2016 BLEART RAFUNA 253.32
25/1/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 350.65
25/1/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 350.65
25/1/2016 HEROINA MALOKU 303.00
25/1/2016 HEROINA MALOKU 303.00
25/1/2016 ARTA SELIMI 348.54
25/1/2016 ARTA SELIMI 348.54
25/1/2016 BESNIK ZEKA 254.15
25/1/2016 BESNIK ZEKA 254.15
25/1/2016 DRILON PIREVA 301.80
25/1/2016 DRILON PIREVA 301.80
25/1/2016 VALENTINA PRENIQI BERISHA 253.32
25/1/2016 VALENTINA PRENIQI BERISHA 253.32
25/1/2016 VALMIRA AJETI 348.54
25/1/2016 VALMIRA AJETI 348.54
25/1/2016 ALBAN KRASNIQI 394.08
25/1/2016 ALBAN KRASNIQI 394.08
25/1/2016 ALMA LETI BERISHA 348.54
25/1/2016 ALMA LETI BERISHA 348.54
25/1/2016 ALBION REXHEPI 254.15
25/1/2016 ALBION REXHEPI 254.15
25/1/2016 KASTRIOT NEBIU 303.00
25/1/2016 KASTRIOT NEBIU 303.00
25/1/2016 FORTUNE HAZIRI 303.00
25/1/2016 FORTUNE HAZIRI 303.00
25/1/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 303.00
25/1/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 303.00
25/1/2016 KUSHTRIM ADEMI 303.00
25/1/2016 KUSHTRIM ADEMI 303.00
25/1/2016 DRITA SHABANI 394.08
25/1/2016 DRITA SHABANI 394.08
25/1/2016 JONIS METAJ 301.80
25/1/2016 JONIS METAJ 301.80
25/1/2016 LINDA ALISHANI 350.20
25/1/2016 LINDA ALISHANI 255.80
25/1/2016 LINDA ALISHANI 94.40
25/1/2016 MERALE BILALLI 350.65
25/1/2016 MERALE BILALLI 350.65
25/1/2016 BEHAR ZUKA 253.32
25/1/2016 BEHAR ZUKA 253.32
25/1/2016 JETMIRE VRENEZI 303.00
25/1/2016 JETMIRE VRENEZI 303.00
25/1/2016 DRIZONA MACANI 303.00
25/1/2016 DRIZONA MACANI 303.00
25/1/2016 DRIZONA MACANI 303.00
25/1/2016 VETON KRASNIQI 301.80
25/1/2016 VETON KRASNIQI 301.80
25/1/2016 VETON KRASNIQI 301.80
25/1/2016 VETON KRASNIQI 301.80
25/1/2016 GRANIT LEKAJ 301.80
25/1/2016 GRANIT LEKAJ 301.80
25/1/2016 GRANIT LEKAJ 301.80
25/1/2016 GRANIT LEKAJ 301.80
25/1/2016 FATON PACOLLI 253.32
25/1/2016 FATON PACOLLI 253.32
25/1/2016 ZYLFIJE LIKA 253.32
25/1/2016 ZYLFIJE LIKA 253.32
25/1/2016 ZENUN REXHEPI 350.20
25/1/2016 ZENUN REXHEPI 350.20
25/1/2016 MERITE ISLAMI 253.32
25/1/2016 ARTANA UFLLA 344.40
25/1/2016 MERITE ISLAMI 253.32
25/1/2016 ARTANA UFLLA 344.40
25/1/2016 VIOLETA SALIHU 301.80
25/1/2016 MIROSLAV MILICEVIC 197.60
25/1/2016 VIOLETA SALIHU 301.80
25/1/2016 MIROSLAV MILICEVIC 197.60
25/1/2016 AGNESA AVDYLI 254.44
25/1/2016 BESA HAVOLLI 301.80
25/1/2016 AGNESA AVDYLI 254.44
25/1/2016 LINDA SPAHIU EMRULLAHU 394.08
25/1/2016 ERMIRA DERMAKU 303.00
25/1/2016 BESART GASHI 253.32
25/1/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 303.00
25/1/2016 BESART GASHI 253.32
25/1/2016 DARDAN OSMANAJ 303.00
25/1/2016 DEBATIK RAMANAJ 350.65
25/1/2016 ARJETA MAZREKAJ 253.32
25/1/2016 ALBAN AZEMI 254.15
25/1/2016 ARJETA MAZREKAJ malisheve253.32
25/1/2016 ZELFIJE LUMA 350.65
25/1/2016 BAJRAM CURRI 398.01
25/1/2016 LIRIDONA ZEKA 106.88
25/1/2016 GYLER MYDYTI 398.01
25/1/2016 REZARTA BASHA 303.00
25/1/2016 ALBAN UKA 353.51
25/1/2016 LIRIDON KABASHI 301.80
25/1/2016 LIRIDON KABASHI 301.80
25/1/2016 VALBONA PACI 301.80
25/1/2016 GEZIM RESTELICA 301.80
25/1/2016 MIMOZA SYLEJMANI 394.08
25/1/2016 VJOLLCE PACOLLI 303.00
25/1/2016 FATIME AHMETI 301.80
25/1/2016 MILOT RRUSTEMI 344.40
27/1/2016 ERMIRA DERMAKU 303.00
28/1/2016 VIGAN LUZHA 400.00
28/1/2016 LEDRI MAHMUTI 500.00
28/1/2016 RAGIP ZOGIANI 3,000.00
28/1/2016 ADRIAN BERISHA 200.00
28/1/2016 MILOT HASANGJEKAJ 600.00
28/1/2016 HIVZI SYLEJMANI SHR 600.00
28/1/2016 BEN DIDA 303.00
28/1/2016 DRIN HAXHIJAKUPI 700.00
28/1/2016 NAIM BUNJAKU 700.00
29/1/2016 KRESHNIK RUDARI 500.00
29/1/2016 VALON OSMANI 500.00
29/1/2016 BEKIM SYLEJMANI 500.00
4/2/2016 ARTANA UFLLA 344.40
4/2/2016 EDONA BISLIMI asistentja e d.sejdiut261.60
4/2/2016 AGNESA AVDYLI 254.44
4/2/2016 AVDULLAH DEMOLLI 254.44
4/2/2016 ARJETA MAZREKAJ 253.32
4/2/2016 BESART GASHI 253.32
4/2/2016 BLEART RAFUNA 253.32
4/2/2016 BEHAR ZUKA 253.32
4/2/2016 FATON PACOLLI 253.32
4/2/2016 VALENTINA MUSTAFA 253.32
4/2/2016 VALENTINA PRENIQI BERISHA 253.32
4/2/2016 ZYLFIJE LIKA 253.32
4/2/2016 ARGJENT HYSENI 254.44
4/2/2016 ARGJENT HYSENI 254.44
4/2/2016 ARGJENT HYSENI 254.44
4/2/2016 KUSHTRIM DAKAJ 398.22
4/2/2016 ZELFIJE LUMA 350.65
4/2/2016 ENOLIDA BERISHA BYTYÇI 311.28
4/2/2016 VALBONA PACI 301.80
4/2/2016 ERZEN VRANIQI 398.22
4/2/2016 ARTA MAZREKU 344.40
4/2/2016 DEVOLLA AJRONI 294.72
4/2/2016 DRILON PIREVA 301.80
5/2/2016 MIMOZA LLAPASHTICA jakanqelkonkursin ne
ofiqari344.40
5/2/2016 PATRIK DOMI 344.40
5/2/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 350.65
5/2/2016 FATIME AHMETI 301.80
5/2/2016 GEZIM RESTELICA 301.80
5/2/2016 KUJTIM GLLOGOVCI 350.65
5/2/2016 BESNIK ZEKA 254.15
5/2/2016 NAZIM MAXHUNI 350.00
5/2/2016 MERITE ISLAMI 253.32
5/2/2016 ALBAN AZEMI 254.15
5/2/2016 ARTA SELIMI 348.54
5/2/2016 ERMIRA DERMAKU 303.00
5/2/2016 DRITA SHABANI 394.08
5/2/2016 JONIS METAJ 301.80
5/2/2016 TEUTA BERISHA 301.80
5/2/2016 VIOLETA SALIHU 301.80
5/2/2016 LYDRA HOXHA 301.80
5/2/2016 MERALE BILALLI 350.65
5/2/2016 GYLER MYDYTI 398.01
5/2/2016 MIMOZA SYLEJMANI 394.08
5/2/2016 NORA TEMAJ 301.80
5/2/2016 ZENUN REXHEPI 350.20
5/2/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 303.00
5/2/2016 LINDA ALISHANI 350.20
5/2/2016 LIRIDON KABASHI 301.80
5/2/2016 LINDA SPAHIU EMRULLAHU 394.08
5/2/2016 MJELLMA MAHMUTAJ 327.84
5/2/2016 BEN DIDA 303.00
5/2/2016 BEN DIDA 303.00
9/2/2016 ADELINA KRASNIQI 301.80
9/2/2016 ADELINA KRASNIQI 301.80
9/2/2016 MIRLINDA BATUSHA qika e vllautKadriBatushesqe
ndertonbanesashok I albinit301.80
9/2/2016 MIRLINDA BATUSHA 301.80
9/2/2016 VEDAT MEXHUANI 301.80
9/2/2016 VEDAT MEXHUANI 301.80
9/2/2016 BESART KRASNIQI 301.80
9/2/2016 BESART KRASNIQI 301.80
9/2/2016 BESNIK MUJECI 301.80
9/2/2016 BESNIK MUJECI 301.80
9/2/2016 FATON ZEKA 301.80
9/2/2016 FATON ZEKA 301.80
9/2/2016 ARBNORA BERISHA 301.80
9/2/2016 ARBNORA BERISHA 301.80
9/2/2016 ARBER SEJDIU 301.80
9/2/2016 ARBER SEJDIU 301.80
10/2/2016 SEZGIN CURRI 792.00
10/2/2016 DEBATIK RAMANAJ 350.65
10/2/2016 DILAVER KRYEZIU 301.80
12/2/2016 BAJRAM CURRI 398.01
12/2/2016 FORTUNE HAZIRI 303.00
12/2/2016 KUSHTRIM ADEMI 303.00
12/2/2016 VALMIRA AJETI 348.54
12/2/2016 SEDAT ELSHANI 800.00
12/2/2016 KASTRIOT NEBIU 303.00
12/2/2016 VALMIRE MUSTAFA 344.40
15/2/2016 BESA HAVOLLI 100.35
15/2/2016 GRANIT LEKAJ 168.35
15/2/2016 ALMA LETI BERISHA 348.54
15/2/2016 ALBION REXHEPI 254.15
16/2/2016 MILOT RRUSTEMI 344.40
16/2/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 350.65
16/2/2016 VETON KRASNIQI 301.80
16/2/2016 ARBEN AHMETI 219.20
25/2/2016 ALBONA DEMAKU XHAFA 1,690.50
25/2/2016 ZENEL GASHI 888.17
29/2/2016 ALBAN KRASNIQI 394.08
29/2/2016 JETMIRE VRENEZI 303.00
29/2/2016 HEROINA MALOKU 303.00
29/2/2016 MIROSLAV MILICEVIC 197.60
29/2/2016 ARJETA MAZREKAJ 253.32
29/2/2016 BESART GASHI 253.32
29/2/2016 BEHAR ZUKA 253.32
29/2/2016 BLEART RAFUNA 253.32
29/2/2016 FATON PACOLLI 253.32
29/2/2016 MERITE ISLAMI 253.32
29/2/2016 VALENTINA MUSTAFA 253.32
29/2/2016 VALENTINA PRENIQI BERISHA 253.32
29/2/2016 ZYLFIJE LIKA 253.32
7/3/2016 MIRLINDA BATUSHA 300.41
7/3/2016 VEDAT MEXHUANI 300.41
7/3/2016 ADELINA KRASNIQI 300.41
7/3/2016 BESNIK MUJECI 300.41
7/3/2016 BESART KRASNIQI 300.41
7/3/2016 ARBER SEJDIU 300.41
7/3/2016 ARBNORA BERISHA 300.41
7/3/2016 FATON ZEKA 300.41
7/3/2016 ARIANISA SHEHU 301.60
7/3/2016 ARIANISA SHEHU 301.60
7/3/2016 VALMIRE MUSTAFA 342.80
7/3/2016 ZELFIJE LUMA 349.02
7/3/2016 KUSHTRIM DAKAJ 396.36
7/3/2016 BESNIK ZEKA 252.98
7/3/2016 ARTA SELIMI 346.92
7/3/2016 MERALE BILALLI 349.02
7/3/2016 ALBAN AZEMI 252.98
7/3/2016 TEUTA BERISHA 300.41
7/3/2016 LYDRA HOXHA 300.41
7/3/2016 NORA TEMAJ 300.41
7/3/2016 GYLER MYDYTI 396.15
7/3/2016 ARTA MAZREKU 342.80
7/3/2016 RINOR DRESHAJ 260.40
7/3/2016 RINOR DRESHAJ 260.40
7/3/2016 MIMOZA LLAPASHTICA 342.80
8/3/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 301.60
8/3/2016 DRITA SHABANI 392.24
8/3/2016 MIMOZA SYLEJMANI 392.24
8/3/2016 DARDAN OSMANAJ 301.60
8/3/2016 VIOLETA SALIHU 301.60
8/3/2016 LIRIDON KABASHI 301.60
8/3/2016 KUJTIM GLLOGOVCI 349.02
8/3/2016 ERMIRA DERMAKU 301.60
8/3/2016 LINDA SPAHIU EMRULLAHU 392.24
8/3/2016 ZENUN REXHEPI 348.57
8/3/2016 DRILON PIREVA 300.41
8/3/2016 MJELLMA MAHMUTAJ 326.32
8/3/2016 ARGJENT HYSENI 253.28
8/3/2016 FATIME AHMETI 300.41
8/3/2016 VJOLLCE PACOLLI 301.60
8/3/2016 EDONA BISLIMI 260.40
8/3/2016 VALBONA PACI 300.41
8/3/2016 GEZIM RESTELICA 300.41
8/3/2016 ARTANA UFLLA 342.80
8/3/2016 AVDULLAH DEMOLLI 253.28
8/3/2016 AGNESA AVDYLI 253.28
9/3/2016 PREMTIM BAJRAKTARI 300.41
9/3/2016 ARTAN MUHAXHIRI 384.00
9/3/2016 JONIS METAJ 313.70
9/3/2016 AUTO MITA 4,562.35
10/3/2016 SHPETIM BERISHA 424.70
10/3/2016 DILAVER KRYEZIU 300.41
10/3/2016 DEBATIK RAMANAJ 349.02
11/3/2016 FORTESA BRYMA 260.40
11/3/2016 FORTESA BRYMA 260.40
11/3/2016 FORTESA BRYMA 260.40
11/3/2016 LINDA ALISHANI 348.57
14/3/2016 BAJRAM CURRI 396.15
14/3/2016 MILOT RRUSTEMI 342.80
14/3/2016 PATRIK DOMI 342.80
14/3/2016 ERZEN VRANIQI 396.36
15/3/2016 MIROSLAV MILICEVIC 322.20
16/3/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 301.60
16/3/2016 ARTA GASHI 260.40
16/3/2016 GENTIANA XHEMAILI 260.40
18/3/2016 MIROSLAV MILICEVIC 184.22
18/3/2016 BESNIK ZEKA 95.17
18/3/2016 LYDRA HOXHA 143.42
18/3/2016 HEROINA MALOKU 194.29
18/3/2016 JETMIRE VRENEZI 194.29
18/3/2016 VJOLLCE PACOLLI 73.51
18/3/2016 ARIANISA SHEHU 133.95
18/3/2016 MERALE BILALLI 113.81
18/3/2016 ALBAN AZEMI 95.17
18/3/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 113.81
18/3/2016 DARDAN OSMANAJ 83.64
18/3/2016 VETON KRASNIQI 301.60
18/3/2016 ZENUN REXHEPI 131.84
18/3/2016 VIOLETA SALIHU 113.81
18/3/2016 ARTA SELIMI 131.20
18/3/2016 LINDA ALISHANI 131.84
18/3/2016 DRITA SHABANI 148.60
18/3/2016 ERMIRA DERMAKU 113.81
22/3/2016 LIRIDON KABASHI 110.25
22/3/2016 ALMA LETI BERISHA 346.92
22/3/2016 ALMA LETI BERISHA 35.27
22/3/2016 KASTRIOT NEBIU 301.60
22/3/2016 KASTRIOT NEBIU 30.49
22/3/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 301.60
22/3/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 71.13
22/3/2016 KUSHTRIM ADEMI 301.60
22/3/2016 KUSHTRIM ADEMI 30.49
22/3/2016 VALMIRA AJETI 346.92
22/3/2016 VALMIRA AJETI 35.27
22/3/2016 FORTUNE HAZIRI 301.60
22/3/2016 FORTUNE HAZIRI 30.49
22/3/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 349.02
23/3/2016 JONIS METAJ 146.40
29/3/2016 DARDAN OSMANAJ 301.60
31/3/2016 ALBION REXHEPI 252.98
31/3/2016 ALBION REXHEPI 26.18
31/3/2016 TEUTA BERISHA 143.42
31/3/2016 NORA TEMAJ 143.42
31/3/2016 VJOLLCE PACOLLI 301.60
5/4/2016 VEDAT MEXHUANI 300.41
5/4/2016 MIRLINDA BATUSHA 300.41
5/4/2016 ADELINA KRASNIQI 300.41
5/4/2016 VALMIRE MUSTAFA 342.80
5/4/2016 ARBER SEJDIU 300.41
5/4/2016 ARJETA MAZREKAJ 252.16
5/4/2016 ARBNORA BERISHA 300.41
5/4/2016 BESART GASHI 252.16
5/4/2016 BESART KRASNIQI 300.41
5/4/2016 BESNIK MUJECI 300.41
5/4/2016 FATON ZEKA 300.41
5/4/2016 ARGJENT HYSENI 253.28
5/4/2016 ZELFIJE LUMA 349.02
5/4/2016 AGNESA AVDYLI 253.08
5/4/2016 PREMTIM BAJRAKTARI 300.41
5/4/2016 AVDULLAH DEMOLLI 262.22
5/4/2016 BEN DIDA 301.60
5/4/2016 BEN DIDA 301.60
5/4/2016 DILAVER KRYEZIU 300.41
5/4/2016 MJELLMA MAHMUTAJ 326.32
5/4/2016 BLEART RAFUNA 252.16
5/4/2016 MIMOZA LLAPASHTICA 342.80
5/4/2016 BEHAR ZUKA 252.16
5/4/2016 ARTA GASHI 260.40
5/4/2016 GENTIANA XHEMAILI 260.40
5/4/2016 VALENTINA PRENIQI BERISHA 252.16
5/4/2016 ARTA MAZREKU 342.80
5/4/2016 ZYLFIJE LIKA 252.16
5/4/2016 ARTANA UFLLA 342.80
5/4/2016 BESA HAVOLLI 300.41
5/4/2016 FATIME AHMETI 300.41
5/4/2016 KUSHTRIM DAKAJ 396.36
5/4/2016 EDONA BISLIMI 260.40
5/4/2016 GEZIM RESTELICA 300.41
5/4/2016 PATRIK DOMI 342.80
5/4/2016 VALBONA PACI 300.41
5/4/2016 ERZEN VRANIQI 396.36
5/4/2016 DRILON PIREVA 300.41
6/4/2016 KUJTIM GLLOGOVCI 349.02
6/4/2016 GYLER MYDYTI 396.15
6/4/2016 MIMOZA SYLEJMANI 392.24
6/4/2016 LINDA SPAHIU EMRULLAHU 392.24
7/4/2016 ENOLIDA BERISHA BYTYÇI 309.84
7/4/2016 ENOLIDA BERISHA BYTYÇI 309.84
7/4/2016 VALENTINA MUSTAFA 252.16
7/4/2016 MERITE ISLAMI 252.16
7/4/2016 FATON PACOLLI 252.16
12/4/2016 DEBATIK RAMANAJ 349.02
13/4/2016 BAJRAM CURRI 396.15
14/4/2016 MILOT RRUSTEMI 342.80
22/4/2016 VLLAZNIM BIMBASHI 966.00
4/5/2016 ERZEN VRANIQI 396.36
4/5/2016 PATRIK DOMI 342.80
4/5/2016 MIMOZA LLAPASHTICA 342.80
4/5/2016 ARTA MAZREKU 342.80
4/5/2016 DRILON PIREVA 300.41
4/5/2016 LINDA SPAHIU EMRULLAHU 392.24
4/5/2016 EDONA BISLIMI 260.40
4/5/2016 FATIME AHMETI 300.41
4/5/2016 BESA HAVOLLI 300.41
4/5/2016 VALBONA PACI 300.41
4/5/2016 BESART KRASNIQI 300.41
4/5/2016 ADELINA KRASNIQI 300.41
4/5/2016 BESNIK MUJECI 300.41
4/5/2016 MIRLINDA BATUSHA 300.41
4/5/2016 VEDAT MEXHUANI 300.41
4/5/2016 ARBER SEJDIU 300.41
4/5/2016 FATON ZEKA 300.41
4/5/2016 KUSHTRIM DAKAJ 396.36
4/5/2016 ZELFIJE LUMA 349.03
4/5/2016 ARJETA MAZREKAJ 252.16
4/5/2016 MERITE ISLAMI 252.16
4/5/2016 BESART GASHI 252.16
4/5/2016 BLEART RAFUNA 252.16
4/5/2016 FATON PACOLLI 252.16
4/5/2016 VALENTINA MUSTAFA 252.16
4/5/2016 BEHAR ZUKA 252.16
4/5/2016 VALENTINA PRENIQI BERISHA 252.16
4/5/2016 ZYLFIJE LIKA 252.16
4/5/2016 PREMTIM BAJRAKTARI 300.41
4/5/2016 MJELLMA MAHMUTAJ 326.32
4/5/2016 VALMIRE MUSTAFA 342.80
4/5/2016 ARTANA UFLLA 342.80
4/5/2016 ARBNORA BERISHA 300.41
5/5/2016 GEZIM RESTELICA 300.41
5/5/2016 GENTIANA XHEMAILI 260.40
5/5/2016 ARTA GASHI 260.40
5/5/2016 KUJTIM GLLOGOVCI 349.03
5/5/2016 ENOLIDA BERISHA BYTYÇI 309.84
5/5/2016 AGNESA AVDYLI 253.28
5/5/2016 AVDULLAH DEMOLLI 262.22
5/5/2016 GYLER MYDYTI 396.16
5/5/2016 ARGJENT HYSENI 253.28
5/5/2016 MIMOZA SYLEJMANI 392.24
10/5/2016 DEBATIK RAMANAJ 349.03
12/5/2016 BESNIK ZEKA 124.72
12/5/2016 BESNIK ZEKA 253.28
12/5/2016 ERMIRA DERMAKU 148.58
12/5/2016 ERMIRA DERMAKU 300.41
12/5/2016 BAJRAM CURRI 396.16
12/5/2016 DARDAN OSMANAJ 149.18
12/5/2016 DARDAN OSMANAJ 301.60
12/5/2016 MIROSLAV MILICEVIC 149.18
12/5/2016 MIROSLAV MILICEVIC 301.60
12/5/2016 DRITA SHABANI 195.06
12/5/2016 DRITA SHABANI 392.24
12/5/2016 ZENUN REXHEPI 173.19
12/5/2016 ZENUN REXHEPI 349.03
12/5/2016 KASTRIOT NEBIU 149.18
12/5/2016 KASTRIOT NEBIU 301.60
12/5/2016 MERALE BILALLI 149.18
12/5/2016 MERALE BILALLI 301.60
12/5/2016 ALBAN AZEMI 124.58
12/5/2016 ALBAN AZEMI 252.98
12/5/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 149.18
12/5/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 301.60
12/5/2016 LINDA ALISHANI 173.19
12/5/2016 LINDA ALISHANI 349.03
12/5/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 173.19
12/5/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 349.03
12/5/2016 VJOLLCE PACOLLI 149.18
12/5/2016 VJOLLCE PACOLLI 301.60
12/5/2016 NORA TEMAJ 148.58
12/5/2016 NORA TEMAJ 300.41
12/5/2016 KUSHTRIM ADEMI 149.18
12/5/2016 KUSHTRIM ADEMI 301.60
12/5/2016 VALMIRA AJETI 172.12
12/5/2016 VALMIRA AJETI 346.92
12/5/2016 LIRIDON KABASHI 148.58
12/5/2016 LIRIDON KABASHI 300.41
12/5/2016 LABINOT SALIHU 218.70
12/5/2016 FORTUNE HAZIRI 149.18
12/5/2016 FORTUNE HAZIRI 301.60
12/5/2016 VIOLETA SALIHU 148.58
12/5/2016 VIOLETA SALIHU 300.41
12/5/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 149.18
12/5/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 301.60
12/5/2016 JONIS METAJ 151.79
12/5/2016 JONIS METAJ 212.51
13/5/2016 ARTA SELIMI 172.12
13/5/2016 ARTA SELIMI 346.92
13/5/2016 ALMA LETI BERISHA 172.12
13/5/2016 ALMA LETI BERISHA 346.92
13/5/2016 ALBION REXHEPI 124.58
13/5/2016 ALBION REXHEPI 252.98
13/5/2016 DILAVER KRYEZIU 300.41
16/5/2016 MILOT RRUSTEMI 342.80
16/5/2016 HEROINA MALOKU 149.18
16/5/2016 HEROINA MALOKU 301.60
16/5/2016 ARIANISA SHEHU 149.18
16/5/2016 ARIANISA SHEHU 301.60
16/5/2016 TEUTA BERISHA 148.58
16/5/2016 TEUTA BERISHA 300.41
16/5/2016 LYDRA HOXHA 148.58
16/5/2016 LYDRA HOXHA 300.41
16/5/2016 VETON KRASNIQI 148.58
16/5/2016 VETON KRASNIQI 300.41
17/5/2016 JETMIRE VRENEZI 149.18
17/5/2016 JETMIRE VRENEZI 301.60
17/5/2016 ALBAN KRASNIQI 195.06
17/5/2016 ALBAN KRASNIQI 392.24
17/5/2016 BEN DIDA 301.60
23/5/2016 MBRETRON REXHAHMETAJ 300.41
23/5/2016 MBRETRON REXHAHMETAJ 300.41
23/5/2016 MBRETRON REXHAHMETAJ 300.41
31/5/2016 SHUKRIJE SEKIRAQA 342.80
3/6/2016 ENOLIDA BERISHA BYTYÇI 309.84
3/6/2016 BESA HAVOLLI 300.41
3/6/2016 VALBONA PACI 300.41
3/6/2016 FATON ZEKA 300.41
3/6/2016 VEDAT MEXHUANI 300.41
3/6/2016 ARTA MAZREKU 342.80
3/6/2016 PATRIK DOMI 342.80
3/6/2016 MIMOZA LLAPASHTICA 342.80
3/6/2016 ERZEN VRANIQI 396.36
3/6/2016 PREMTIM BAJRAKTARI 300.41
3/6/2016 KUSHTRIM DAKAJ 396.36
3/6/2016 ZELFIJE LUMA 349.03
3/6/2016 BESART KRASNIQI 300.41
3/6/2016 BESNIK MUJECI 300.41
3/6/2016 ARBNORA BERISHA 300.41
3/6/2016 ADELINA KRASNIQI 300.41
3/6/2016 ARBER SEJDIU 300.41
3/6/2016 MIRLINDA BATUSHA 300.41
3/6/2016 FATIME AHMETI 300.41
3/6/2016 VALMIRE MUSTAFA 342.80
3/6/2016 ALBAN AZEMI 252.98
3/6/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 301.60
3/6/2016 ARTA SELIMI 346.92
3/6/2016 ARIANISA SHEHU 301.60
3/6/2016 ALMA LETI BERISHA 346.92
3/6/2016 ALBION REXHEPI 252.98
3/6/2016 BESNIK ZEKA 253.28
3/6/2016 DARDAN OSMANAJ 301.60
3/6/2016 DRITA SHABANI 392.24
3/6/2016 ERMIRA DERMAKU 300.41
3/6/2016 FORTUNE HAZIRI 301.60
3/6/2016 HEROINA MALOKU 301.60
3/6/2016 LINDA ALISHANI 349.03
3/6/2016 KASTRIOT NEBIU 301.60
3/6/2016 MERALE BILALLI 301.60
3/6/2016 LIRIDON KABASHI 300.41
3/6/2016 LYDRA HOXHA 300.41
3/6/2016 JETMIRE VRENEZI 301.60
3/6/2016 MIROSLAV MILICEVIC 301.60
3/6/2016 NORA TEMAJ 300.41
3/6/2016 VALMIRA AJETI 346.92
6/6/2016 VETON KRASNIQI 300.41
6/6/2016 VIOLETA SALIHU 300.41
6/6/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 349.03
6/6/2016 ZENUN REXHEPI 349.03
6/6/2016 KUSHTRIM ADEMI 301.60
6/6/2016 VJOLLCE PACOLLI 301.60
6/6/2016 TEUTA BERISHA 300.41
6/6/2016 LINDA SPAHIU EMRULLAHU 392.24
6/6/2016 MIMOZA SYLEJMANI 392.24
6/6/2016 GEZIM RESTELICA 300.41
6/6/2016 EDONA BISLIMI 260.40
6/6/2016 MJELLMA MAHMUTAJ 326.32
6/6/2016 GENTIANA XHEMAILI 260.40
6/6/2016 ARTA GASHI 260.40
6/6/2016 AVDULLAH DEMOLLI 262.22
6/6/2016 ARGJENT HYSENI 253.28
6/6/2016 AGNESA AVDYLI 253.28
7/6/2016 MERITA MALIQI 396.36
8/6/2016 ALBAN KRASNIQI 392.24
8/6/2016 GYLER MYDYTI 396.16
8/6/2016 KUJTIM GLLOGOVCI 349.03
8/6/2016 DILAVER KRYEZIU 300.41
8/6/2016 FORTESA BRYMA 260.40
8/6/2016 FORTESA BRYMA 260.40
8/6/2016 FORTESA BRYMA 260.40
9/6/2016 MBRETRON REXHAHMETAJ 254.09
10/6/2016 DEBATIK RAMANAJ 349.03
13/6/2016 LIRIDON BALLATA 370.30
13/6/2016 BAJRAM CURRI 396.16
13/6/2016 MILOT RRUSTEMI 342.80
16/6/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 301.60
22/6/2016 MERITA MALIQI 396.36
29/6/2016 SHUKRIJE SEKIRAQA 342.80
4/7/2016 RIDVAN ISLAMI 363.40
4/7/2016 RIDVAN ISLAMI 363.40
4/7/2016 RIDVAN ISLAMI 363.40
4/7/2016 ALBULENA AHMETI 363.40
4/7/2016 ALBULENA AHMETI 363.40
4/7/2016 ALBULENA AHMETI 363.40
4/7/2016 ARTA GASHI 260.40
4/7/2016 GENTIANA XHEMAILI 260.40
4/7/2016 MJELLMA MAHMUTAJ 326.32
4/7/2016 ARTA MAZREKU 342.80
4/7/2016 MIMOZA LLAPASHTICA 342.80
4/7/2016 PATRIK DOMI 342.80
4/7/2016 ERZEN VRANIQI 396.36
4/7/2016 ENOLIDA BERISHA BYTYÇI 309.84
4/7/2016 ARBER SEJDIU 300.41
4/7/2016 FATIME AHMETI 300.41
4/7/2016 ARGJENT HYSENI 253.28
4/7/2016 FATON ZEKA 300.41
4/7/2016 VEDAT MEXHUANI 300.41
4/7/2016 BESART KRASNIQI 300.41
4/7/2016 KUSHTRIM DAKAJ 396.36
4/7/2016 MIRLINDA BATUSHA 300.41
4/7/2016 KUJTIM GLLOGOVCI 349.03
4/7/2016 ADELINA KRASNIQI 300.41
4/7/2016 ARBNORA BERISHA 300.41
4/7/2016 BESNIK MUJECI 300.41
4/7/2016 PREMTIM BAJRAKTARI 300.41
4/7/2016 VALMIRE MUSTAFA 342.80
4/7/2016 VETON KRASNIQI 300.41
4/7/2016 GYLER MYDYTI 396.16
4/7/2016 MIROSLAV MILICEVIC 301.60
4/7/2016 MBRETRON REXHAHMETAJ 300.41
4/7/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 349.03
4/7/2016 ARIANISA SHEHU 301.60
4/7/2016 ALBION REXHEPI 252.98
4/7/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 301.60
4/7/2016 LIRIDON KABASHI 300.41
4/7/2016 ZENUN REXHEPI 349.03
4/7/2016 KUSHTRIM ADEMI 301.60
4/7/2016 VIOLETA SALIHU 300.41
4/7/2016 DARDAN OSMANAJ 301.60
4/7/2016 FORTUNE HAZIRI 301.60
4/7/2016 MERALE BILALLI 301.60
4/7/2016 HEROINA MALOKU 301.60
4/7/2016 ARTA SELIMI 346.92
4/7/2016 VJOLLCE PACOLLI 301.60
4/7/2016 VALMIRA AJETI 346.92
4/7/2016 LINDA ALISHANI 349.03
4/7/2016 ALMA LETI BERISHA 346.92
4/7/2016 TEUTA BERISHA 300.41
4/7/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 301.60
4/7/2016 KASTRIOT NEBIU 301.60
4/7/2016 ERMIRA DERMAKU 300.41
4/7/2016 JETMIRE VRENEZI 301.60
4/7/2016 NORA TEMAJ 300.41
4/7/2016 DRITA SHABANI 392.24
4/7/2016 ALBAN AZEMI 252.98
4/7/2016 EDONA BISLIMI 260.40
4/7/2016 AVDULLAH DEMOLLI 262.22
4/7/2016 MIMOZA SYLEJMANI 392.24
4/7/2016 AGNESA AVDYLI 253.28
4/7/2016 LINDA SPAHIU EMRULLAHU 392.24
6/7/2016 GEZIM RESTELICA 300.41
7/7/2016 VALBONA PACI 300.41
7/7/2016 BESA HAVOLLI 173.46
11/7/2016 DILAVER KRYEZIU 300.41
11/7/2016 DEBATIK RAMANAJ 349.03
12/7/2016 LYDRA HOXHA 300.41
13/7/2016 BAJRAM CURRI 396.16
18/7/2016 MILOT RRUSTEMI 342.80
18/7/2016 RASIM BEQAJ 515.20
19/7/2016 EDONA RESHITAJ 289.80
19/7/2016 ILIR BAJRI 515.20
19/7/2016 BUJAR HUNDOZI 515.20
19/7/2016 BURIM KURSANI 257.60
19/7/2016 TOMOR KUÇI 193.20
20/7/2016 MERITA MALIQI 396.36
21/7/2016 BESNIK ZEKA 253.28
21/7/2016 AGRON SUHOGERLLAJ 676.20
21/7/2016 AGRON SUHOGERLLAJ 60.38
26/7/2016 SHUKRIJE SEKIRAQA 342.80
4/8/2016 ALBAN AZEMI 252.98
4/8/2016 LINDA ALISHANI 349.03
4/8/2016 DRITA SHABANI 392.24
4/8/2016 VETON KRASNIQI 300.41
4/8/2016 BESNIK ZEKA 253.28
4/8/2016 VISAR HAXHIBEQIRI 349.03
4/8/2016 VALMIRE MUSTAFA 342.80
4/8/2016 ARIANISA SHEHU 301.60
4/8/2016 KUSHTRIM DAKAJ 396.36
4/8/2016 PATRIK DOMI 342.80
4/8/2016 ARGJENT HYSENI 253.28
4/8/2016 TEUTA BERISHA 300.41
4/8/2016 ALMA LETI BERISHA 346.92
4/8/2016 ALBULENA DURMISHI MEMETI 301.60
4/8/2016 ARTA GASHI 260.40
4/8/2016 ERZEN VRANIQI 396.36
4/8/2016 ZENUN REXHEPI 349.03
4/8/2016 MIMOZA LLAPASHTICA 342.80
4/8/2016 LYDRA HOXHA 300.41
4/8/2016 EDONA BISLIMI 260.40
4/8/2016 ARTA SELIMI 346.92
4/8/2016 PREMTIM BAJRAKTARI 300.41
4/8/2016 GENTIANA XHEMAILI 260.40
4/8/2016 HEROINA MALOKU 301.60
4/8/2016 KASTRIOT NEBIU 301.60
4/8/2016 JETMIRE VRENEZI 301.60
4/8/2016 VJOLLCE PACOLLI 301.60
4/8/2016 FORTUNE HAZIRI 301.60
4/8/2016 MERALE BILALLI 301.60
4/8/2016 DARDAN OSMANAJ 301.60
4/8/2016 KUSHTRIM ADEMI 301.60
4/8/2016 ALBION REXHEPI 252.98
4/8/2016 MIROSLAV MILICEVIC 301.60
4/8/2016 MJELLMA MAHMUTAJ 326.32
4/8/2016 BESNIK MUJECI 300.41
5/8/2016 KUSHTRIM TASHOLLI 301.60
5/8/2016 VIOLETA SALIHU 300.41
5/8/2016 GYLER MYDYTI 396.16
5/8/2016 LIRIDON KABASHI 300.41
5/8/2016 MBRETRON REXHAHMETAJ 300.41
5/8/2016 NORA TEMAJ 300.41
5/8/2016 VEDAT MEXHUANI 300.41
5/8/2016 BESA HAVOLLI 300.41
5/8/2016 ARBNORA BERISHA 300.41
5/8/2016 MIRLINDA BATUSHA 300.41
5/8/2016 ADELINA KRASNIQI 300.41
5/8/2016 ARBER SEJDIU 300.41
5/8/2016 BESART KRASNIQI 300.41
5/8/2016 FATON ZEKA 300.41
5/8/2016 FATIME AHMETI 300.41
5/8/2016 GEZIM RESTELICA 300.41
5/8/2016 VALBONA PACI 300.41
5/8/2016 ENOLIDA BERISHA BYTYÇI 309.84
5/8/2016 ALBULENA AHMETI 363.40
5/8/2016 RIDVAN ISLAMI 363.40
9/8/2016 KUSHTRIM ADEMI 0.00
9/8/2016 ALBION REXHEPI 0.00
9/8/2016 MIROSLAV MILICEVIC 0.00
9/8/2016 JETMIRE VRENEZI 0.00
10/8/2016 ALBION REXHEPI 252.98
10/8/2016 KUSHTRIM ADEMI 301.60
10/8/2016 MIROSLAV MILICEVIC 301.60
10/8/2016 JETMIRE VRENEZI 301.60
10/8/2016 AVDULLAH DEMOLLI 262.22
10/8/2016 AGNESA AVDYLI 253.28
10/8/2016 DEBATIK RAMANAJ 349.03
11/8/2016 MIMOZA SYLEJMANI 392.24
11/8/2016 LINDA SPAHIU EMRULLAHU 392.24
15/8/2016 MILOT RRUSTEMI 342.80
15/8/2016 BAJRAM CURRI 396.16
5/2/2016 ASTRIT DEHARI 350.20
5/2/2016 ZANA HOXHA 344.40
8/2/2016 ZANA HOXHA 344.40
9/2/2016 ASTRIT DEHARI 350.20
9/2/2016 INSTITUTI I MJEKSISE SE PUNES 402.00
15/2/2016 FATON HAJZERAJ 344.40
18/5/2016 ZANA HOXHA 342.80
10/8/2016 VISAR KRASNIQI 348.57
10/8/2016 ASTRIT DEHARI 348.57
10/8/2016 ZANA HOXHA 342.80
29/1/2016 FLORIJE KRASNIQI 300.41
29/1/2016 ELENE STUBLLA 301.60
29/1/2016 VALBONA VRENEZI 348.57
9/2/2016 FLORIM GASHI 96.00
9/2/2016 FLORIM GASHI 64.00
10/2/2016 LINDITA SLAPA 1,394.28
10/2/2016 MURAT GASHI 210.08
10/2/2016 XHEVDET KRASNIQI 210.08
10/2/2016 SAKIBE HAVOLLI 235.39
10/2/2016 FLORIJE SHASIVARI 235.39
10/2/2016 VAHIDE DEDINCA 235.39
10/2/2016 QAMILE GASHI 235.39
10/2/2016 XHEVRIJE GASHI 235.39
10/2/2016 AMIRA PRESTRESHI 235.39
10/2/2016 BAHTIJE GASHI 235.39
10/2/2016 SELVIJE BUDECI 235.39
10/2/2016 RAMIZE SELIMI 235.39
10/2/2016 EMINE HALITI 235.39
10/2/2016 LUMTURIJE UKA 235.39
10/2/2016 REMZI OSMANI 235.39
10/2/2016 HALA ALIU 235.39
10/2/2016 NITA SHABANI 235.39
10/2/2016 GANIMETE SOPJANI 235.39
10/2/2016 SHUKRIE GJIGOLI 235.39
10/2/2016 AJSHE NAMANI 235.39
10/2/2016 MEVLUDE ULAJ 235.39
10/2/2016 VALBONA GASHI 235.39
10/2/2016 ZYRAFETE DERLLUPI 235.39
10/2/2016 MIHANE SHALA 235.39
10/2/2016 HYRA HAVOLLI 235.39
10/2/2016 LAVDIJE SELIMI 208.10
10/2/2016 NAZLIJE GASHI 235.39
10/2/2016 NAXHMIJE BOJA AHMETI 235.39
10/2/2016 GJYLIJE OSMANI 235.39
10/2/2016 BUKURIJE GASHI 235.39
10/2/2016 FAHRI MALOKU 245.88
10/2/2016 FATIME ZOGJANI 255.31
10/2/2016 GANIMETE KONGJELI 255.31
10/2/2016 HALIT GASHI 283.60
10/2/2016 REMZIJE SADIKAJ 208.12
10/2/2016 DRITA BERISHA 255.31
10/2/2016 NAILE DERVISHI 235.39
10/2/2016 BEDRI MAJKOVCI 215.40
10/2/2016 SANIJE GASHI 255.31
10/2/2016 KEMAIL BERISHA 236.46
10/2/2016 SADIJE ISMAJLI 255.31
10/2/2016 FLURIJE KRASNIQI 235.39
10/2/2016 ARDITA KABASHI 253.28
10/2/2016 JEHONA SHALA 253.28
10/2/2016 MELINDA MULA 253.28
12/2/2016 GZIME HASHANI 235.39
12/2/2016 VALDETE MALOKU 235.39
12/2/2016 MEJREME REXHA 235.39
15/3/2016 LINDITA SLAPA 348.57
6/4/2016 VALBONA VRENEZI 348.57
6/4/2016 ELENE STUBLLA 301.60
7/4/2016 MURAT GASHI 250.00
7/4/2016 XHEVDET KRASNIQI 250.00
7/4/2016 LAVDIJE SELIMI 260.00
22/4/2016 BASHKIM LATIFI 120.00
22/4/2016 SEFEDIN GASHI 120.00
22/4/2016 KUSHTRIM MAKOLLI 32.00
22/4/2016 MERITA KRASNIQI 64.00
22/4/2016 LINDITA SLAPA 348.57
28/4/2016 BEJTUSH GASHI 168.00
6/5/2016 VALBONA VRENEZI 345.57
6/5/2016 ELENE STUBLLA 301.60
17/5/2016 LINDITA SLAPA 348.57
5/8/2016 LINDITA SLAPA 348.57
5/8/2016 GANIMETE SOPJANI 280.00
5/8/2016 FLURIJE KRASNIQI 280.00
5/8/2016 KEMAIL BERISHA 260.00
5/8/2016 ZYRAFETE DERLLUPI 280.00
5/8/2016 VALBONA GASHI 280.00
5/8/2016 SHUKRIE GJIGOLI 280.00
5/8/2016 SANIJE GASHI 310.00
5/8/2016 SADIJE ISMAJLI 310.00
5/8/2016 REMZIJE SADIKAJ 260.00
5/8/2016 NITA SHABANI 280.00
5/8/2016 NAXHMIJE BOJA AHMETI 280.00
5/8/2016 NAZLIJE GASHI 280.00
5/8/2016 MIHANE SHALA 280.00
5/8/2016 MEVLUDE ULAJ 280.00
5/8/2016 HYRA HAVOLLI 280.00
5/8/2016 HALIT GASHI 350.00
5/8/2016 GJYLIJE OSMANI 280.00
5/8/2016 GANIMETE KONGJELI 310.00
5/8/2016 FATIME ZOGJANI 350.00
5/8/2016 FAHRI MALOKU 285.00
5/8/2016 DRITA BERISHA 310.00
5/8/2016 BUKURIJE GASHI 280.00
5/8/2016 BEDRI MAJKOVCI 260.00
5/8/2016 AJSHE NAMANI 280.00
26/4/2016 ZANA HOXHA 342.80
26/4/2016 ZANA HOXHA 342.80
16/6/2016 VISAR KRASNIQI 348.57
16/6/2016 VISAR KRASNIQI 348.57
16/6/2016 VISAR KRASNIQI 348.57
16/6/2016 VISAR KRASNIQI 348.57
16/6/2016 VISAR KRASNIQI 348.57
16/6/2016 VISAR KRASNIQI 348.57
16/6/2016 ASTRIT DEHARI 348.57
16/6/2016 ASTRIT DEHARI 348.57
16/6/2016 ASTRIT DEHARI 348.57
16/6/2016 ASTRIT DEHARI 348.57
22/7/2016 VISAR KRASNIQI 348.57
22/7/2016 ZANA HOXHA 342.80
22/7/2016 ZANA HOXHA 342.80
22/7/2016 ASTRIT DEHARI 350.20
15/3/2016 HALIT GASHI 350.00
15/3/2016 FATIME ZOGJANI 350.00
15/3/2016 SANIJE GASHI 310.00
15/3/2016 FAHRI MALOKU 285.00
15/3/2016 SADIJE ISMAJLI 310.00
15/3/2016 GANIMETE KONGJELI 310.00
15/3/2016 DRITA BERISHA 310.00
15/3/2016 KEMAIL BERISHA 260.00
15/3/2016 BEDRI MAJKOVCI 260.00
15/3/2016 MURAT GASHI 250.00
15/3/2016 XHEVDET KRASNIQI 250.00
15/3/2016 REMZIJE SADIKAJ 260.00
15/3/2016 LAVDIJE SELIMI 260.00
15/3/2016 EMINE HALITI 280.00
15/3/2016 REMZI OSMANI 280.00
15/3/2016 LUMTURIJE UKA 280.00
15/3/2016 VAHIDE DEDINCA 280.00
15/3/2016 MEJREME REXHA 280.00
15/3/2016 GANIMETE SOPJANI 280.00
15/3/2016 AJSHE NAMANI 280.00
15/3/2016 MEVLUDE ULAJ 280.00
15/3/2016 QAMILE GASHI 280.00
15/3/2016 VALDETE MALOKU 280.00
15/3/2016 BAHTIJE GASHI 280.00
15/3/2016 XHEVRIJE GASHI 280.00
15/3/2016 AMIRA PRESTRESHI 280.00
15/3/2016 ZYRAFETE DERLLUPI 280.00
15/3/2016 SELVIJE BUDECI 280.00
15/3/2016 GZIME HASHANI 280.00
15/3/2016 SAKIBE HAVOLLI 280.00
15/3/2016 VALBONA GASHI 280.00
15/3/2016 FLORIJE SHASIVARI 280.00
15/3/2016 SHUKRIE GJIGOLI 280.00
15/3/2016 MIHANE SHALA 280.00
15/3/2016 NITA SHABANI 280.00
15/3/2016 NAILE DERVISHI 280.00
16/3/2016 HALA ALIU 280.00
16/3/2016 BUKURIJE GASHI 280.00
16/3/2016 HYRA HAVOLLI 280.00
16/3/2016 RAMIZE SELIMI 280.00
16/3/2016 NAXHMIJE BOJA AHMETI 280.00
16/3/2016 GJYLIJE OSMANI 280.00
16/3/2016 NAZLIJE GASHI 280.00
16/3/2016 FLURIJE KRASNIQI 280.00
21/3/2016 ELENE STUBLLA 301.60
21/3/2016 ELENE STUBLLA 301.60
21/3/2016 VALBONA VRENEZI 348.57
21/3/2016 VALBONA VRENEZI 348.57
21/3/2016 BEJTUSH GASHI 96.00
21/3/2016 BASHKIM LATIFI 120.00
21/3/2016 SEFEDIN GASHI 120.00
21/3/2016 LUDE CANOLLI 96.00
21/3/2016 MERITA KRASNIQI 64.00
21/3/2016 KUSHTRIM MAKOLLI 32.00
23/3/2016 DITA NPT 99.99
6/4/2016 XHEVRIJE GASHI 280.00
6/4/2016 QAMILE GASHI 280.00
6/4/2016 VALDETE MALOKU 280.00
6/4/2016 GZIME HASHANI 280.00
6/4/2016 MEJREME REXHA 280.00
6/4/2016 VAHIDE DEDINCA 280.00
6/4/2016 FLORIJE SHASIVARI 280.00
6/4/2016 KEMAIL BERISHA 260.00
6/4/2016 SANIJE GASHI 310.00
6/4/2016 SADIJE ISMAJLI 310.00
6/4/2016 BEDRI MAJKOVCI 260.00
6/4/2016 DRITA BERISHA 310.00
6/4/2016 REMZIJE SADIKAJ 260.00
6/4/2016 HALIT GASHI 350.00
6/4/2016 GANIMETE KONGJELI 310.00
6/4/2016 FATIME ZOGJANI 350.00
6/4/2016 FAHRI MALOKU 285.00
6/4/2016 BUKURIJE GASHI 280.00
6/4/2016 FLURIJE KRASNIQI 280.00
6/4/2016 GJYLIJE OSMANI 280.00
6/4/2016 NAXHMIJE BOJA AHMETI 280.00
6/4/2016 NAZLIJE GASHI 280.00
6/4/2016 HYRA HAVOLLI 280.00
6/4/2016 MIHANE SHALA 280.00
6/4/2016 ZYRAFETE DERLLUPI 280.00
6/4/2016 VALBONA GASHI 280.00
6/4/2016 MEVLUDE ULAJ 280.00
6/4/2016 AJSHE NAMANI 280.00
6/4/2016 SHUKRIE GJIGOLI 280.00
6/4/2016 GANIMETE SOPJANI 280.00
6/4/2016 NITA SHABANI 280.00
6/4/2016 NAILE DERVISHI 280.00
6/4/2016 HALA ALIU 280.00
6/4/2016 REMZI OSMANI 280.00
6/4/2016 LUMTURIJE UKA 280.00
6/4/2016 EMINE HALITI 280.00
6/4/2016 RAMIZE SELIMI 280.00
6/4/2016 SELVIJE BUDECI 280.00
7/4/2016 AMIRA PRESTRESHI 280.00
7/4/2016 BAHTIJE GASHI 280.00
7/4/2016 SAKIBE HAVOLLI 280.00
18/5/2016 SELVIJE BUDECI 280.00
18/5/2016 SANIJE GASHI 310.00
18/5/2016 SAKIBE HAVOLLI 280.00
18/5/2016 SADIJE ISMAJLI 310.00
18/5/2016 REMZIJE SADIKAJ 260.00
18/5/2016 REMZI OSMANI 280.00
18/5/2016 RAMIZE SELIMI 280.00
18/5/2016 QAMILE GASHI 280.00
18/5/2016 NAZLIJE GASHI 280.00
18/5/2016 AJSHE NAMANI 280.00
18/5/2016 AMIRA PRESTRESHI 280.00
18/5/2016 BAHTIJE GASHI 280.00
18/5/2016 BEDRI MAJKOVCI 260.00
18/5/2016 BUKURIJE GASHI 280.00
18/5/2016 EMINE HALITI 280.00
18/5/2016 DRITA BERISHA 310.00
18/5/2016 FAHRI MALOKU 285.00
18/5/2016 FATIME ZOGJANI 350.00
18/5/2016 FLORIJE SHASIVARI 280.00
18/5/2016 FLURIJE KRASNIQI 280.00
18/5/2016 GANIMETE KONGJELI 310.00
18/5/2016 GANIMETE SOPJANI 280.00
18/5/2016 GJYLIJE OSMANI 280.00
18/5/2016 GZIME HASHANI 280.00
18/5/2016 HALA ALIU 280.00
18/5/2016 HALIT GASHI 350.00
18/5/2016 HYRA HAVOLLI 280.00
18/5/2016 KEMAIL BERISHA 260.00
18/5/2016 LAVDIJE SELIMI 260.00
18/5/2016 LUMTURIJE UKA 280.00
18/5/2016 MEJREME REXHA 280.00
18/5/2016 MEVLUDE ULAJ 280.00
18/5/2016 MIHANE SHALA 280.00
18/5/2016 MURAT GASHI 250.00
18/5/2016 NAILE DERVISHI 280.00
18/5/2016 NAXHMIJE BOJA AHMETI 280.00
18/5/2016 NITA SHABANI 280.00
18/5/2016 VAHIDE DEDINCA 280.00
18/5/2016 SHUKRIE GJIGOLI 280.00
18/5/2016 VALBONA GASHI 280.00
18/5/2016 ZYRAFETE DERLLUPI 280.00
18/5/2016 XHEVRIJE GASHI 280.00
18/5/2016 XHEVDET KRASNIQI 250.00
18/5/2016 VALDETE MALOKU 280.00
24/5/2016 FLORIM GASHI 89.60
24/5/2016 KUSHTRIM MAKOLLI 24.00
24/5/2016 LUDE CANOLLI 96.00
24/5/2016 MERITA KRASNIQI 51.20
24/5/2016 SEFEDIN GASHI 90.00
24/5/2016 BASHKIM LATIFI 90.00
3/6/2016 NAXHMIJE BOJA AHMETI 280.00
3/6/2016 NAZLIJE GASHI 280.00
3/6/2016 NAILE DERVISHI 280.00
3/6/2016 MURAT GASHI 250.00
3/6/2016 MIHANE SHALA 280.00
3/6/2016 MEVLUDE ULAJ 280.00
3/6/2016 MEJREME REXHA 280.00
3/6/2016 LUMTURIJE UKA 280.00
3/6/2016 LAVDIJE SELIMI 260.00
3/6/2016 KEMAIL BERISHA 260.00
3/6/2016 HYRA HAVOLLI 280.00
3/6/2016 HALIT GASHI 350.00
3/6/2016 HALA ALIU 280.00
3/6/2016 GZIME HASHANI 280.00
3/6/2016 GJYLIJE OSMANI 280.00
3/6/2016 GANIMETE SOPJANI 280.00
3/6/2016 GANIMETE KONGJELI 310.00
3/6/2016 FLURIJE KRASNIQI 280.00
3/6/2016 FLORIJE SHASIVARI 280.00
3/6/2016 FATIME ZOGJANI 350.00
3/6/2016 FAHRI MALOKU 285.00
3/6/2016 EMINE HALITI 280.00
3/6/2016 DRITA BERISHA 310.00
3/6/2016 BUKURIJE GASHI 280.00
3/6/2016 BEDRI MAJKOVCI 260.00
3/6/2016 BAHTIJE GASHI 280.00
3/6/2016 AMIRA PRESTRESHI 280.00
3/6/2016 AJSHE NAMANI 280.00
3/6/2016 ZYRAFETE DERLLUPI 280.00
3/6/2016 NITA SHABANI 280.00
3/6/2016 QAMILE GASHI 280.00
3/6/2016 RAMIZE SELIMI 280.00
3/6/2016 REMZI OSMANI 280.00
3/6/2016 REMZIJE SADIKAJ 260.00
3/6/2016 SADIJE ISMAJLI 310.00
3/6/2016 SAKIBE HAVOLLI 280.00
3/6/2016 SANIJE GASHI 310.00
3/6/2016 SHUKRIE GJIGOLI 280.00
3/6/2016 VAHIDE DEDINCA 280.00
3/6/2016 VALBONA GASHI 280.00
3/6/2016 VALDETE MALOKU 280.00
3/6/2016 XHEVRIJE GASHI 280.00
3/6/2016 XHEVDET KRASNIQI 250.00
6/6/2016 SELVIJE BUDECI 280.00
6/6/2016 LINDITA SLAPA 348.57
6/6/2016 VALBONA VRENEZI 348.57
6/6/2016 ELENE STUBLLA 301.60
4/7/2016 LINDITA SLAPA 348.57
4/7/2016 FLORIM GASHI 32.00
4/7/2016 SEFEDIN GASHI 120.00
4/7/2016 LUDE CANOLLI 168.00
4/7/2016 KUSHTRIM MAKOLLI 51.20
4/7/2016 MERITA KRASNIQI 102.40
6/7/2016 NAILE DERVISHI 280.00
6/7/2016 SANIJE GASHI 310.00
6/7/2016 SELVIJE BUDECI 280.00
6/7/2016 BUKURIJE GASHI 280.00
6/7/2016 KEMAIL BERISHA 260.00
6/7/2016 LAVDIJE SELIMI 260.00
6/7/2016 XHEVDET KRASNIQI 250.00
6/7/2016 MURAT GASHI 250.00
6/7/2016 VALBONA GASHI 280.00
6/7/2016 SAKIBE HAVOLLI 280.00
6/7/2016 SADIJE ISMAJLI 310.00
6/7/2016 REMZIJE SADIKAJ 260.00
6/7/2016 FATIME ZOGJANI 350.00
6/7/2016 FAHRI MALOKU 285.00
6/7/2016 BEDRI MAJKOVCI 260.00
6/7/2016 FLURIJE KRASNIQI 280.00
6/7/2016 RAMIZE SELIMI 280.00
6/7/2016 GJYLIJE OSMANI 280.00
6/7/2016 NAXHMIJE BOJA AHMETI 280.00
6/7/2016 EMINE HALITI 280.00
6/7/2016 LUMTURIJE UKA 280.00
6/7/2016 HYRA HAVOLLI 280.00
6/7/2016 MEVLUDE ULAJ 280.00
6/7/2016 GANIMETE SOPJANI 280.00
6/7/2016 SHUKRIE GJIGOLI 280.00
6/7/2016 NAZLIJE GASHI 280.00
6/7/2016 AJSHE NAMANI 280.00
6/7/2016 AMIRA PRESTRESHI 280.00
6/7/2016 VALDETE MALOKU 280.00
6/7/2016 MEJREME REXHA 280.00
6/7/2016 QAMILE GASHI 280.00
6/7/2016 BAHTIJE GASHI 280.00
6/7/2016 XHEVRIJE GASHI 280.00
6/7/2016 HALA ALIU 280.00
6/7/2016 NITA SHABANI 280.00
6/7/2016 DRITA BERISHA 310.00
6/7/2016 FLORIJE SHASIVARI 280.00
6/7/2016 GZIME HASHANI 280.00
6/7/2016 MIHANE SHALA 280.00
6/7/2016 ELENE STUBLLA 301.60
6/7/2016 VALBONA VRENEZI 348.57
15/7/2016 GANIMETE KONGJELI 310.00
15/7/2016 REMZI OSMANI 280.00
15/7/2016 ZYRAFETE DERLLUPI 280.00
15/7/2016 HALIT GASHI 350.00
15/7/2016 VAHIDE DEDINCA 280.00
5/8/2016 VAHIDE DEDINCA 280.00
5/8/2016 XHEVRIJE GASHI 280.00
5/8/2016 VALDETE MALOKU 280.00
5/8/2016 XHEVDET KRASNIQI 250.00
5/8/2016 SELVIJE BUDECI 280.00
5/8/2016 SAKIBE HAVOLLI 280.00
5/8/2016 REMZI OSMANI 280.00
5/8/2016 RAMIZE SELIMI 280.00
5/8/2016 QAMILE GASHI 280.00
5/8/2016 NAILE DERVISHI 280.00
5/8/2016 MURAT GASHI 250.00
5/8/2016 MEJREME REXHA 280.00
5/8/2016 LUMTURIJE UKA 280.00
5/8/2016 LAVDIJE SELIMI 260.00
5/8/2016 HALA ALIU 280.00
5/8/2016 GZIME HASHANI 280.00
5/8/2016 FLORIJE SHASIVARI 280.00
5/8/2016 EMINE HALITI 280.00
5/8/2016 BAHTIJE GASHI 280.00
5/8/2016 AMIRA PRESTRESHI 280.00
TotalipërValutë EURO ( € )
TotalipërValutë EURO ( € ) (Debi – Kredi )

OSMAN BLLACA auditor I mbredshem
tashsipuntor I irregullt 1 407.55
XHEVDET POZHARI 1 407.55
ZENUN REXHEPI 1 407.55
MIRLINDA KQIKU 1 407.55
SIBEL BUÇINCA 1 407.55
MERALE BILALLI 1 407.55
PETRIT QARKAGJIU 1 407.55
ENKELA GJATA 1 407.55
BAJRAM CURRI 1 464.75
DRITA SHABANI 1 407.55
AFERDITA GASHI
SINANAJ 1 407.55
MIMOZA BERISHA
PRESTRESHI 1 407.55
MIMOZA SYLEJMANI 1 407.55
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 1 407.55
LUAN HOXHA 1 407.55
ALBAN AZEMI 1 291.36
ARGJENT HYSENI 1 291.36
HEKURAN SEJFULLAHU 1 291.36
RINA GOVORI 1 348.56
LINDA ALISHANI 1 348.56
DRILON PIREVA 1 348.56
LIRIDON KABASHI 1 348.56
LIRIDONA ZEKA 1 348.56
AFERDITA ZYMBERI 1 348.56
ERBLIN BUCALIU 1 348.56
ATDHE BUZHALA 1 348.56
VIOLETA SALIHU 1 348.56
ERMIRA DERMAKU 1 348.56
BESNIK ZEKA 1 291.36
XHEVAHIRE RRAHMANI 1 348.56
PREMTIM BAJRAKTARI 1 348.56
KUJTIM GLLOGOVCI 1 203.77
FITORE FAZLIU 1 407.55
NAZIKTERE AJDINI 1 261.00
VEDIJE MEROVCI 1 261.00
HABIBE JANOVA 1 261.00
DURIM XHEMAJLI 1 261.00
EDMOND HAMZA 1 261.00
LABINOT ADEMI 1 261.00
VENERA POTERI 1 261.00
HAKI KRASNIQI 1 261.00
VALMIRA HASANAJ 1 261.00
MEJREME KONJUSHA 1 261.00
PERLA EVENTS NSH 2 7,537.90
RINA GOVORI 2 348.56
NJOMZA HOXHA 2 348.56
MERITA PRENIQI 2 348.56
KUJTIM GLLOGOVCI 2 407.55
GAZMEND HASANI 2 261.00
ZEQIR CANOLLI 2 261.00
HAJRADIN GASHI 2 261.00
XHEVDET POZHARI 2 407.55
MERITA AJVAZI 2 582.80
HAJRI MELEQI 2 261.00
FITORE FAZLIU 2 407.55
HEKURAN SEJFULLAHU 3 291.36
ALBAN AZEMI 3 291.36
BESNIK ZEKA 3 291.36
AFERDITA ZYMBERI 3 348.56
ATDHE BUZHALA 3 348.56
DRILON PIREVA 3 348.56
ERMIRA DERMAKU 3 348.56
LINDA ALISHANI 3 348.56
LIRIDON KABASHI 3 348.56
LIRIDONA ZEKA 3 348.56
XHEVAHIRE RRAHMANI 3 348.56
SIBEL BUÇINCA 3 407.55
VIOLETA SALIHU 3 348.56
MERALE BILALLI 3 407.55
AFERDITA GASHI
SINANAJ 3 407.55
DRITA SHABANI 3 407.55
ENKELA GJATA 3 407.55
ERBLIN BUCALIU 3 407.55
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 3 407.55
LUAN HOXHA 3 407.55
VLORA RIZVANOLLI
AHMETI 3 407.55
MIMOZA SYLEJMANI 3 407.55
MIMOZA BERISHA
PRESTRESHI 3 407.55
MIRLINDA KQIKU 3 407.55
ZENUN REXHEPI 3 407.55
PETRIT QARKAGJIU 3 407.55
KUJTIM GLLOGOVCI 3 407.55
XHEVDET POZHARI 3 407.55
ARTA MAZREKU 3 400.00
ARTA MAZREKU 3 400.00
MIMOZA LLAPASHTICA 3 400.00
MIMOZA LLAPASHTICA 3 400.00
ARBER HAMIDI 3 407.55
ARBER HAMIDI 3 407.55
KUSHTRIM DAKAJ 3 407.55
KUSHTRIM DAKAJ 3 407.55
BAJRAM CURRI 3 464.75
FITORE FAZLIU 3 407.55
ALBAN AZEMI 4 291.36
BESNIK ZEKA 4 291.36
HEKURAN SEJFULLAHU 4 291.36
ATDHE BUZHALA 4 348.56
AFERDITA ZYMBERI 4 348.56
KUSHTRIM DAKAJ 4 407.55
LABINOT ADEMI 4 261.00
BAJRAM CURRI 4 464.75
BEHAR ZUKA 4 290.00
DRILON PIREVA 4 348.56
VIOLETA SALIHU 4 348.56
LIRIDONA ZEKA 4 348.56
LIRIDON KABASHI 4 348.56
LINDA ALISHANI 4 348.56
XHEVAHIRE RRAHMANI 4 348.56
ERMIRA DERMAKU 4 348.56
SIBEL BUÇINCA 4 62.70
KUJTIM GLLOGOVCI 4 407.55
AFERDITA GASHI
SINANAJ 4 407.55
ERBLIN BUCALIU 4 407.55
ENKELA GJATA 4 407.55
DRITA SHABANI 4 407.55
PETRIT QARKAGJIU 4 407.55
MIRLINDA KQIKU 4 407.55
MIMOZA BERISHA
PRESTRESHI 4 407.55
MIMOZA SYLEJMANI 4 407.55
MERALE BILALLI 4 407.55
LUAN HOXHA 4 407.55
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 4 407.55
ZENUN REXHEPI 4 407.55
VLORA RIZVANOLLI
AHMETI 4 407.55
FITORE FAZLIU 4 407.55
BLEART RAFUNA 4 290.00
ARJETA MAZREKAJ 4 290.00
VALENTINA MUSTAFA 4 290.00
BESART GASHI 4 290.00
SALIH ZYBA 4 407.55
SALIH ZYBA 4 407.55
VALENTINA PRENIQI
BERISHA 4 290.00
SAMIR KARAHODA 4 1,300.00
FATOS KRYEZIU 4 400.00
DREN ABAZI 4 700.00
EMIR PLAVA 4 400.00
ZANA GOJANI 4 407.55
VALENTINA MUSTAFA 6 290.00
MERITE ISLAMI 6 290.00
BLEART RAFUNA 6 290.00
ZYLFIJE LIKA 6 290.00
FATON PACOLLI 6 290.00
BEHAR ZUKA 6 290.00
ARJETA MAZREKAJ 6 290.00
BESART GASHI 6 290.00
ARGJENT HYSENI 6 291.36
VALENTINA PRENIQI
BERISHA 6 290.00
ARTA MAZREKU 6 400.00
ALEXANDAR SCHMIDT 6 200.00
AVDULLAH DEMOLLI 6 291.36
MIMOZA LLAPASHTICA 6 400.00
RINA GOVORI 6 348.56
PATRIK DOMI 6 120.00
ILIRIANA SEJDULLAHU 6 407.55
HAJRADIN GASHI 6 319.96
DURIM XHEMAJLI 6 319.96
LABINOT ADEMI 6 320.00
XHEVDET POZHARI 6 407.55
HABIBE JANOVA 6 319.96
FARUK HAJDINI 6 800.00
BAJRAM CURRI 6 464.75
LIRIDONA ZEKA 6 350.00
ENKELA GJATA 6 350.00
FORTUNE HAZIRI 6 350.00
KUSHTRIM TASHOLLI 6 350.00
ERMIRA DERMAKU 6 348.56
ZENUN REXHEPI 6 350.00
DRITA SHABANI 6 460.00
BESNIK ZEKA 6 291.00
LINDA ALISHANI 6 350.00
MIMOZA SYLEJMANI 6 460.00
KUSHTRIM ADEMI 6 350.00
MIMOZA BERISHA
PRESTRESHI 6 405.00
MERALE BILALLI 6 350.00
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 6 460.00
VISAR HAXHIBEQIRI 6 407.55
ALMA LETI BERISHA 6 405.00
ANITA OSMANI 6 405.00
VALMIRA AJETI 6 405.00
REZARTA BASHA 6 350.00
ALBAN UKA 6 291.00
ALBION REXHEPI 6 291.00
LABINOT SPONCA 6 200.00
BAJRAM KINOLLI 6 600.00
ARTA SELIMI 6 405.00
ISAH MUSTAFA 6 400.00
OSMAN BLLACA 6 407.55
BESA HAVOLLI 6 348.56
GEZIM RESTELICA 6 348.56
VALBONA PACI 6 348.56
FATIME AHMETI 6 348.56
LUMNIE SALIHI 6 291.36
LIRIDON KABASHI 6 350.00
VIOLETA SALIHU 6 350.00
ALBAN KRASNIQI 6 460.00
JETMIRE VRENEZI 6 350.00
MIMOZA LLAPASHTICA 7 400.00
MEHMET RAMADANI 7 400.00
ARTANA UFLLA 7 400.00
ARTANA UFLLA 7 400.00
MERITE ISLAMI 7 290.00
BLEART RAFUNA 7 290.00
BEHAR ZUKA 7 290.00
BESART GASHI 7 290.00
ZYLFIJE LIKA 7 290.00
AVDULLAH DEMOLLI 7 291.36
VALENTINA PRENIQI
BERISHA 7 290.00
ARGJENT HYSENI 7 291.36
FATON PACOLLI 7 290.00
VALENTINA MUSTAFA 7 290.00
RINA GOVORI 7 348.56
ARTA MAZREKU 7 400.00
XHEVDET POZHARI 7 407.55
HEROINA MALOKU 7 350.00
ART LOKAJ 7 300.00
ALEXANDAR SCHMIDT 7 200.00
KUSHTRIM DAKAJ 7 407.55
ARJETA MAZREKAJ 7 290.00
MIMOZA SYLEJMANI 7 460.00
DRITA SHABANI 7 460.00
KUSHTRIM TASHOLLI 7 350.00
ANITA OSMANI 7 405.00
ARTA SELIMI 7 405.00
MIMOZA BERISHA
PRESTRESHI 7 405.00
ZENUN REXHEPI 7 350.00
MERALE BILALLI 7 350.00
LINDA ALISHANI 7 350.00
ENKELA GJATA 7 350.00
LIRIDON KABASHI 7 350.00
VIOLETA SALIHU 7 350.00
BESNIK ZEKA 7 291.00
ALBAN AZEMI 7 291.00
ALBAN UKA 7 291.00
EDONA BISLIMI 7 300.00
ADELINA KRASNIQI 7 340.00
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 7 460.00
HAJRADIN GASHI 7 319.96
ERMIRA DERMAKU 7 350.00
DURIM XHEMAJLI 7 319.96
ZANA GOJANI 7 407.55
HABIBE JANOVA 7 319.96
ARBER HAMIDI 7 407.55
LABINOT ADEMI 7 320.00
KUJTIM GLLOGOVCI 7 407.55
TENDA 3 NSH 7 375.00
FATON ZEKA 7 340.00
MIRLINDA BATUSHA 7 340.00
ARBER SEJDIU 7 340.00
BESART KRASNIQI 7 340.00
VIGAN LUZHA 7 200.00
BESNIK MUJECI 7 340.00
BAJRAM CURRI 7 464.75
ILIRIANA SEJDULLAHU 7 407.55
LIRIDONA ZEKA 7 350.00
ALBION REXHEPI 7 291.00
KUSHTRIM ADEMI 7 350.00
REZARTA BASHA 7 350.00
KASTRIOT NEBIU 7 350.00
FORTUNE HAZIRI 7 350.00
MIROSLAV MILICEVIC 7 350.00
VALMIRA AJETI 7 405.00
ALMA LETI BERISHA 7 405.00
ARBNORA BERISHA 7 340.00
DEBATIK RAMANAJ 7 407.55
VISAR HAXHIBEQIRI 7 407.55
SALIH ZYBA 7 407.55
SALIH ZYBA 7 407.55
SALIH ZYBA 7 407.55
KRESHNIK RUDARI 7 2,100.00
BESFORT BERISHA 7 1,500.00
FERIZ ALSHIQI 7 570.00
VEDAT MEXHUANI 7 340.00
OSMAN BLLACA 7 407.55
MILOT RRUSTEMI 7 400.00
HEROINA MALOKU 7 350.00
FATON ZEKA 8 340.00
MIRLINDA BATUSHA 8 340.00
ARBNORA BERISHA 8 340.00
ADELINA KRASNIQI 8 340.00
BESART KRASNIQI 8 340.00
ARBER SEJDIU 8 340.00
VEDAT MEXHUANI 8 340.00
BESNIK MUJECI 8 340.00
MIROSLAV MILICEVIC 8 321.76
KUSHTRIM DAKAJ 8 465.00
ALMA LETI BERISHA 8 405.00
KASTRIOT NEBIU 8 350.00
FORTUNE HAZIRI 8 350.00
REZARTA BASHA 8 350.00
KUSHTRIM ADEMI 8 350.00
VALMIRA AJETI 8 405.00
ALBION REXHEPI 8 291.00
VISAR HAXHIBEQIRI 8 407.55
DRILON PIREVA 8 348.56
DRILON PIREVA 8 348.56
MIMOZA LLAPASHTICA 8 400.00
ARTA MAZREKU 8 400.00
OSMAN BLLACA 8 650.00
DRILON PIREVA 8 348.56
FELLENZA ÇITAKU
BAJÇINOVCI 8 200.00
LUMNIE SALIHI 8 291.36
GEZIM RESTELICA 8 348.56
BESA HAVOLLI 8 348.56
FATIME AHMETI 8 348.56
VALBONA PACI 8 348.56
ALBAN KRASNIQI 8 460.00
MIROSLAV MILICEVIC 8 350.00
JETMIRE VRENEZI 8 350.00
HEROINA MALOKU 8 350.00
ALBULENA DURMISHI
MEMETI 8 350.00
DARDAN OSMANAJ 8 350.00
BLEART RAFUNA 9 290.00
MIMOZA LLAPASHTICA 9 400.00
RINA GOVORI 9 348.56
VALMIRE MUSTAFA 9 400.00
EDONA BISLIMI 9 300.00
MJELLMA MAHMUTAJ 9 380.00
VEDAT MEXHUANI 9 340.00
AVDULLAH DEMOLLI 9 291.36
DEBATIK RAMANAJ 9 407.55
MEHMET RAMADANI 9 400.00
MIRLINDA BATUSHA 9 340.00
FATON ZEKA 9 340.00
BESNIK MUJECI 9 340.00
BESART KRASNIQI 9 340.00
ADELINA KRASNIQI 9 340.00
ARBNORA BERISHA 9 340.00
ARBER SEJDIU 9 340.00
ALEXANDAR SCHMIDT 9 200.00
BESART GASHI 9 290.00
VALENTINA MUSTAFA 9 290.00
ARJETA MAZREKAJ 9 290.00
VALENTINA PRENIQI
BERISHA 9 290.00
MERITE ISLAMI 9 290.00
ZYLFIJE LIKA 9 290.00
FATON PACOLLI 9 290.00
BEHAR ZUKA 9 290.00
MILOT RRUSTEMI 9 400.00
KUSHTRIM DAKAJ 9 465.00
DEVOLLA AJRONI 9 340.00
AVNI ZUKA 9 600.00
ARTA MAZREKU 9 400.00
ILIRIANA SEJDULLAHU 9 407.55
DRIZONA MACANI 9 350.00
HEROINA MALOKU 9 350.00
ARTA SELIMI 9 405.00
BESNIK ZEKA 9 291.00
ALBAN UKA 9 291.00
DRITA SHABANI 9 460.00
ERMIRA DERMAKU 9 350.00
LINDA ALISHANI 9 350.00
LIRIDONA ZEKA 9 350.00
MIMOZA SYLEJMANI 9 460.00
MERALE BILALLI 9 350.00
VIOLETA SALIHU 9 350.00
LIRIDON KABASHI 9 350.00
ENKELA GJATA 9 350.00
ZENUN REXHEPI 9 350.00
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 9 460.00
KUSHTRIM TASHOLLI 9 350.00
ALBAN AZEMI 9 291.00
KUJTIM GLLOGOVCI 9 407.55
PATRIK DOMI 9 400.00
XHEVDET POZHARI 9 407.55
ERZEN VRANIQI 9 465.00
ARBEN AHMETI 9 250.00
ARTANA UFLLA 9 400.00
BAJRAM CURRI 9 464.75
ALMA LETI BERISHA 9 405.00
ALBION REXHEPI 9 291.00
VALMIRA AJETI 9 405.00
KUSHTRIM ADEMI 9 350.00
KASTRIOT NEBIU 9 350.00
ALBULENA DURMISHI
MEMETI 9 350.00
DARDAN OSMANAJ 9 350.00
FORTUNE HAZIRI 9 350.00
REZARTA BASHA 9 350.00
DRILON PIREVA 9 348.56
VISAR HAXHIBEQIRI 9 407.55
LUMNIE SALIHI 9 291.36
VALBONA PACI 9 348.56
GEZIM RESTELICA 9 348.56
BESA HAVOLLI 9 348.56
FATIME AHMETI 9 348.56
MIROSLAV MILICEVIC 9 350.00
HEROINA MALOKU 9 350.00
ALBAN KRASNIQI 9 460.00
JETMIRE VRENEZI 9 350.00
VJOLLCE PACOLLI 9 350.00
VJOLLCE PACOLLI 9 350.00
MJELLMA MAHMUTAJ 10 380.00
VALMIRE MUSTAFA 10 400.00
MEHMET RAMADANI 10 400.00
RINA GOVORI 10 348.56
MIMOZA LLAPASHTICA 10 400.00
DEVOLLA AJRONI 10 340.00
ENIS HYSENI 10 300.00
ENIS HYSENI 10 300.00
ARGJENT HYSENI 10 291.36
ARGJENT HYSENI 10 291.36
MERITE ISLAMI 10 290.00
EDONA BISLIMI 10 300.00
ZYLFIJE LIKA 10 290.00
PATRIK DOMI 10 400.00
ERZEN VRANIQI 10 465.00
KUSHTRIM DAKAJ 10 465.00
ARTA MAZREKU 10 400.00
MILOT RRUSTEMI 10 400.00
VIOLETA SALIHU 10 350.00
LIRIDON KABASHI 10 350.00
ARBEN AHMETI 10 250.00
ZENUN REXHEPI 10 350.00
ENOLIDA BERISHA
BYTYÇI 10 360.00
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 10 460.00
BESNIK ZEKA 10 291.00
LIRIDONA ZEKA 10 350.00
MERALE BILALLI 10 350.00
MIMOZA SYLEJMANI 10 460.00
LINDA ALISHANI 10 350.00
KUSHTRIM TASHOLLI 10 350.00
ERMIRA DERMAKU 10 350.00
ENKELA GJATA 10 350.00
DRITA SHABANI 10 460.00
ARTA SELIMI 10 405.00
ALBAN UKA 10 291.00
ALBAN AZEMI 10 291.00
KUJTIM GLLOGOVCI 10 407.55
SALIH ZYBA 10 407.55
SALIH ZYBA 10 407.55
SALIH ZYBA 10 407.55
DRILON PIREVA 10 348.56
DRIZONA MACANI 10 350.00
DARDAN OSMANAJ 10 350.00
DEBATIK RAMANAJ 10 407.55
RINOR DRESHAJ 10 300.00
RINOR DRESHAJ 10 300.00
SEMRA DEDINJA 10 300.00
SEMRA DEDINJA 10 300.00
ALBULENA DURMISHI
MEMETI 10 350.00
VJOLLCE PACOLLI 10 350.00
ALMA LETI BERISHA 10 405.00
KUSHTRIM ADEMI 10 350.00
VALMIRA AJETI 10 405.00
REZARTA BASHA 10 350.00
KASTRIOT NEBIU 10 350.00
FORTUNE HAZIRI 10 350.00
ALBION REXHEPI 10 291.00
NORA TEMAJ 10 348.56
BAJRAM CURRI 10 464.75
VISAR HAXHIBEQIRI 10 407.55
BESNIK MUJECI 10 291.36
BESART KRASNIQI 10 291.36
ADELINA KRASNIQI 10 291.36
MIRLINDA BATUSHA 10 291.00
ARBNORA BERISHA 10 291.36
FATON ZEKA 10 291.36
TEUTA BERISHA 10 348.56
LYDRA HOXHA 10 348.56
VEDAT MEXHUANI 10 291.36
XHEVDET POZHARI 10 407.55
ARBER SEJDIU 10 340.00
JETMIRE VRENEZI 10 350.00
MIROSLAV MILICEVIC 10 350.00
HEROINA MALOKU 10 350.00
ALBAN KRASNIQI 10 460.00
ARBNORA BERISHA 11 254.44
KUSHTRIM DAKAJ 11 398.22
ARBER SEJDIU 11 294.72
VEDAT MEXHUANI 11 254.44
FATON ZEKA 11 254.44
BESNIK MUJECI 11 254.44
BESART KRASNIQI 11 254.44
MIRLINDA BATUSHA 11 254.44
ADELINA KRASNIQI 11 254.44
ENOLIDA BERISHA
BYTYÇI 11 311.28
MIMOZA LLAPASHTICA 11 344.40
DEVOLLA AJRONI 11 294.72
ARTA MAZREKU 11 344.40
VALMIRE MUSTAFA 11 344.40
MEHMET RAMADANI 11 344.40
RINA GOVORI 11 301.80
DRILON PIREVA 11 301.80
MJELLMA MAHMUTAJ 11 327.84
MILOT RRUSTEMI 11 344.40
ARGJENT HYSENI 11 254.44
EDONA BISLIMI 11 261.60
NORA TEMAJ 11 301.80
TEUTA BERISHA 11 301.80
LYDRA HOXHA 11 301.80
LINDA ALISHANI 11 303.00
ERZEN VRANIQI 11 398.22
PATRIK DOMI 11 344.40
ALBAN UKA 11 254.15
ARTA SELIMI 11 348.54
BESNIK ZEKA 11 254.15
DRITA SHABANI 11 394.08
ENKELA GJATA 11 303.00
ERMIRA DERMAKU 11 303.00
VIOLETA SALIHU 11 303.00
AVNI HAJDINI 11 5,265.00
KUSHTRIM TASHOLLI 11 303.00
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 11 394.08
MERALE BILALLI 11 303.00
MIMOZA SYLEJMANI 11 394.08
AVDULLAH DEMOLLI 11 291.36
AVDULLAH DEMOLLI 11 254.44
KUJTIM GLLOGOVCI 11 350.65
ZENUN REXHEPI 11 303.00
ALBAN AZEMI 11 254.15
LIRIDONA ZEKA 11 303.00
ARBEN AHMETI 11 219.20
LIRIDON KABASHI 11 303.00
DEBATIK RAMANAJ 11 350.65
FORTUNE HAZIRI 11 303.00
ALMA LETI BERISHA 11 348.54
DARDAN OSMANAJ 11 303.00
VJOLLCE PACOLLI 11 303.00
ALBULENA DURMISHI
MEMETI 11 303.00
REZARTA BASHA 11 303.00
ALBION REXHEPI 11 254.00
VALMIRA AJETI 11 348.00
KUSHTRIM ADEMI 11 303.00
KASTRIOT NEBIU 11 303.00
BAJRAM CURRI 11 398.01
MOBILE SANITARY
SERVICE SHPK 11 6,108.51
MOBILE SANITARY
SERVICE SHPK 11 300.00
HEROINA MALOKU 11 303.00
MIROSLAV MILICEVIC 11 303.00
LINDA SPAHIU
EMRULLAHU 11 394.08
MIMOZA SYLEJMANI 11 394.00
JETMIRE VRENEZI 11 303.00
ALBAN KRASNIQI 11 394.08
TRAFIKU URBAN KPK 12 5,000.00
ERZEN VRANIQI 12 398.22
FATON ZEKA 12 254.44
BESART KRASNIQI 12 254.44
BESNIK MUJECI 12 254.44
ARBNORA BERISHA 12 254.44
ARBER SEJDIU 12 294.72
ADELINA KRASNIQI 12 254.44
VEDAT MEXHUANI 12 254.44
MIRLINDA BATUSHA 12 254.44
ARBEN AHMETI 12 219.20
MIMOZA LLAPASHTICA 12 344.40
DEVOLLA AJRONI 12 294.72
VALMIRE MUSTAFA 12 344.40
EDONA BISLIMI 12 261.60
ARTA MAZREKU 12 344.40
MJELLMA MAHMUTAJ 12 327.84
PATRIK DOMI 12 344.40
ENOLIDA BERISHA
BYTYÇI 12 311.28
MILOT RRUSTEMI 12 344.40
RINA GOVORI 12 301.80
AVDULLAH DEMOLLI 12 254.44
MEHMET RAMADANI 12 344.40
KUSHTRIM DAKAJ 12 398.22
LYDRA HOXHA 12 301.80
TEUTA BERISHA 12 301.80

Komentoni