Kosova

Shiroka-Pula uron për më shumë demokraci në Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë

Për më shumë demokraci, pjesëmarrje më të shtuar të gruas në parti politike, në proceset e vendimmarrjes dhe ekzekutivit, për më shumë transparencë e llogaridhënie, thuhet në deklaratën e kryetares së Gruas Demokratike të PDK-së Justina Shiroka-Pula, me rastin e shënimit të 15 shtatorit, Ditës Ndërkombëtare të Demokracisë.

“Kjo ditë të na shërbej në ngritje të sistemit të vlerave që ofron demokracia, duke vënë në pah kundërshtitë në suazat e këtij sistemi e jo demonizimeve” porositi Pula. /KI/

Komentoni