Fotogaleri

Shikoni se cili quhet Plazhi i Dashurisë

“Plazhi i Dashurisë” është një ndër më të bukurit në botë. Ai njihet jo vetëm për formën e veçantë që ka, por edhe për ujërat e kristalta si dhe rënën e bardhë si miell. Ndoshta keni dëgjuar për të, por shumë pak e dinë historinë e këtij plazhi.

Plazhi i njohur me emrin “La Playa del Amor”, ndodhet në Meksikë në arqipelagun Islas Marieta, zonë që konsiderohet si plazhi më i bukur në botë.

Kjo zonë ka qenë një shënjestër e vazhdueshme e ushtrisë së qeverisë meksikane dhe është interesant fakti, se kjo mrekulli është krijuar nga një shpërthim i ushtrisë meksikane, gjatë një stërvitje aty.

Ndërsa për të shkuar në këtë vend duhet të notoni rreth 6 kilometra në një tunel. Ishujt e krijuar nga vullkanet konsideroheshin nga ushtria të pabanueshëm dhe përdoreshin vazhdimisht si test për armët.

01

1

11379925_653495461470569_2127864046_n

12106201_436486733219117_995918583_n

12558306_217526751925019_225828928_n

13118109_939133242866754_1930816316_n

13534180_1739803362942874_87424775_n

shaqiri-xhaka-470x2771-470x277

Komentoni