Video

Shikojeni deri ku shkon dëshira për aventurë

Jo shumë njerëz kanë guximin që të vozitin një bicikletë njërrotëshe.

E aq më pak nëse shëtitja do të ishte në 256 metra lartësi, transmeton Klan Kosova.

Shumë të guximshëm dhe pa pikë frike janë Flaviu Cernescu dhe miku i tij Nikolai Ismail të cilët kanë realizuar një video ku shihen duke bërë çiklizëm në një oxhak mbi 250 të lartë.

Për më tepër mund ta shikoni videon më poshtë:

Komentoni