Kosova

Sherifi: Kemi dalë mirë në asambletë komunale

Bilall Sherifi i NISMA-s ka thënë se ata kanë fituar vende në të gjitha asambletë komunale nëpër Kosovë,

“NISMA për herë të parë do të jetë prezentë në të gjitha asambletë komunale”.

“Fuqishëm në NISMA është na balotazh në Malishevë – ndërsa kemi prit se do të jemi edhe në Drenas, por atje tashmë sovrani ka vendos dhe ne e pranojmë këtë rezultat”.

Kështu ka thënë Sherifi në një konferencë për media.

Komentoni