Kosova

Shala ngushëllon familjen dhe kolegët e gazetarit Qani Mehmedi

Drejtori gjeneral i Radio Televizionit të Kosovës (RTK), Mentor Shala ka ngushëlluar Familjen, miqtë dhe kolegët për vdekjen e gazetarit dhe publicistit Qani Mehmedi, i cili ndërroi jetë sot pas një sëmundje me të cilën ishte duke u përballur.

“U nda nga ne, kolegu, gazetari, publicisti dhe me s shumti miku yn i dashur Qani Mehmedi. Familjes Mehmedi dhe gjithe kolegëve, ngushëllimet më të sinqerta!”, thuhet në ngushëllimin e drejtorit të RTK-së,  Mentor Shala.

Komentoni