Kuriozitet

Sfida e re që ka fiksuar njerëzit në rrjetet sociale, provojeni dhe ju

Quhet “Sfida e kutisë” është sfida e re që po çmend rrjetet sociale. Në fakt videoja e parë është postuar në Twitter në 2014 nga Ariel Oliver.

Videoja e saj u shpërnda 130 mijë herë dbrenda pak ditësh dhe shumë të tjerë u përpoqën ta imitonin.

Provojeni dhe ju!

Komentoni