ShowBiz

Seven Saraçi duke punuar në projektin e ri

Këngëtari i talentuar, Seven Saraçi, është duke punuar në publikimin e projektit të ri.

Ai duket mjaft i përkushtuar në projektin e radhës që do ta publikojë dhe është në finalizim të tij.

Ai po e punon projektin e tij në Raë Stuio, një studio e mirënjohur me top producentë.

Ndryshe, Entermedia do të punojë në këtë videoklip të ri të Sevenit.

Puna e madhe ka bërë që kënga të finalizohet në pak ditë dhe pritet vetëm fillimi i xhirimeve të klipit.

Lansimi i videoklipit po ashtu pritet të bëhet brenda pak ditësh.

Seveni aktualisht është ‘single’, por gjithnjë shihet në prani të femrave.

Komentoni