Kosova

Server tregon çfarë do të kërkojë Vuçiq nga ShBA-të

Daniel Server, profesori universitar dhe njohësi i mirë i zhvillimeve në Ballkan ka komentuar vizitën e presidentit serb Aleksandër Vuçiq në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Server thotë se kjo vizitë e Vuçiq do të ndihmojë për të vendosur marrëdhënie më të mira dhe më direkte mes Serbisë e ShBA-ve.

“Besoj se Vuçiq do të kërkojë gjithashtu mbështetje për ambiciet e Serbisë që të anëtarësohet në Bashkimin Europian”, tha Server për Tanjug.

Vuçiq në këtë vizitë të tij në Amerikë do të ketë takim me zëvendëspresidentin amerikan, Mike Pence.

Komentoni