ShowBiz

Serena Williams zbulon unazën e martesës

Serena Williams dhe bashkëshorti Alexis Ohanian duket se po e shijojnë shumë javën e parë të jetës martesore.

Fakt për këtë është bërë një foto e adhurueshme e vajzës së tyre dymuajshe, Olympia.

“Babi e di se unë e dua shumë krijimin si leopard”, shkruan Serena në foton e vajzës të postuar në Instagram.

Mirëpo Olympia nuk është e vetmja gjë e adhurueshme në imazh, pasi unaza e Serenës është një detaj që nuk mund ta shmangësh.

Unaza është një rreth i përjetësisë që në njërën anë mban një pikë loti dhe në anën tjetër tri gurë në prerje të vogla në gurin emerald.

Unaza është porositur veçanërisht për Serenën dhe mban vlerën prej dy milionë dollarësh.

Komentoni