Kosova

“Serbia s’ka marrë detyrim ta heqë preambulën për Kosovën”

Serbia nuk është detyruar që të ndryshojë preambulën e Kushtetutës për Kosovën, transmeton Koha.net.

Kështu ka thënë ministri serb i Drejtësisë Nebojsha Selakoviq.

“Askush nga organet shtetërore nuk ka folur për preambulën dhe pozitën e Kosovës , e as që jemi detyruat ndokund për këtë. Askush nuk flet për këtë pos të ashtuquajturit ekspertë të pavarur”, citon “Blic” i Beogradit të ketë thënë Selakoviq, transmeton Koha.net.

Komentoni