Sport

Serbët fitojnë ndaj Kroacisë dhe festojnë duke sharë shqiptarët

Mbeten një popull legen. Serbia ka fituar mbrëmë medaljen e artë olimpike në Vaterpolo duke mposhtur Kroacinë në finale.

Kjo fitore ka bërë që në Beograd të festohet.

Serbët dhe kroatët kanë një histori të gjatë konfliktesh që vazhdojnë, ku shpesh përmendet Kosova dhe shqiptarët.

As në festimet e mbrëmshme në Beograd nuk kanë munguar fyerjet ndaj shqiptarëve sic do të mund t’i dëgjoni në videot më poshtë.

Komentoni