ShowBiz

Seldi Qalliu dhe Mimoza Shkodra e pranojnë që janë bashkë

Fotot flasin dhe ata heshtin. Seldi Qalliu dhe Mimoza Shkodra mendohet që janë duke jetuar një histori dashurie së bashku, por ata vazhdojnë ta mohojnë.

Pak kohë më parë, çifti megjithatë, u fotografua në bregdet, në Ksamil. Në medie shpërthyen lajme. Ata vazhduan të heshtnin, por së fundmi duket se kanë vendosur të tregohen të hapur duke e pranuar marrëdhënien e tyre.

 

Nga deti janë zhvendosur në mal, në Zvicrën Qendrore, në zonën e Pilatusit, mbi Lucernë. Këtë herë çifti nuk është fotografuar nga të tjerët, por ka postuar vetë foto. Sigurishti hapi nuk mund të ishte aq gjigant sa të dilnin bashkë dhe të përshëndesnin si një çift, por është i madh. Mimoza dhe Seldi kanë postuar të dy një foto nga i njëjti vend, madje dhe qëndrimi është i njëjtë. Të ulur mbi asfalt, para një vile tipike malore, ndërsa kanë shënuar edhe vendndodhjen e njëjtë, Pilatus, këngëtarët na kanë dhënë një provë të pakundërshtueshme që janë bashkë./class

Komentoni