Ekonomi

Sejdiu: Mbrëmë u votua për privatizim të Trepçës

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu, ka komentuar votimin e mbrëmshëm të ligjit për Trepçën, duke thënë se ajo që u votua në Kuvendin e Kosovës lidhje me sovranizimin dhe zhvillimin e Trepçës, të cilin nuk ka.

“Mbrëmë pas mesnate u votua për privatizim të Trepçës!”, ka shkruar ai në facebook.

Komentoni